joi, 17 aprilie 2014

Gasiti pacea in voi



Gasiti pacea in trecutul vostru,astfel incat sa puteti gasi calea care va va duce la un viitor mai bogat asa cum doriti pentru voi si lumea voastra.Ea trebuie sa inceapa din voi,trebuie sa gasiti pacea interioara,numai asa puteti crea o lume mai pasnica pentru toti.Eliberati orice ganduri sau sentimente de regret,tristete,dezamagire sau iertare din inima si mintea voastra,numai asa eliberati acea energie pentru urmatorul vostru proiect.

Orientarea o veti gasi si daca practicati meditatia,ea va poate oferi raspunsurile de care aveti nevoie pentru a gasi o cale de bucurie prin cresterea voastra spirituala.Imbratisati copilul vostru interior si exprimati-va gandurile si sentimentele,probabil ca este timpul sa rescrieti ceea ce ati jucat foarte mult timp.Scoateti copilul interior sa se joace,imbratisati bucuria de a fi  in acel moment,dansati in ploaie,sariti in balti sau in sus pana atingeti Cerul.Orice va permite sa simtiti bucurie din plin pentru spirit, in acest moment este cheia pentru a gasi pace interioara si satisfactie ,va va duce spre ceva minunat.

Afirmatie

Eu sunt in pace cu mine insumi,cu alegerile din viata mea.Sunt recunoscator pentru tot ce am,tot ce sunt si tot ce voi fi.

Și așa este

Sunteti foarte iubiti si sustinuti intodeauna,

Ingerii si Ghizii.
.................................................
Un timp de schimbare pozitiva

Acesta este un moment de mare schimbare ,aveti unele realizari importante sa intreprindeti in calatoria voastra ca om.Amintiti-va ca spiritul vostru etern este o parte a acestei evolutii,veti vedea ca lucrurile incep sa se miste inainte.Auto-disciplina si capacitatea de a pastra concentrarea este cel mai important pentru voi,va ajuta sa treceti prin aceasta perioada de dezvoltare.

Lucrati la dezvoltarea legaturii cu propria orientare din interior,este cu adevarat cel mai bun ghid care il aveti la dispozitie pentru voi si cel mai sensibil la dorintele se sine ale spiritului si cresterea sufletului vostru.Ati primit cateva perspective importante pentru viata voastra,este timpul pentru voi sa eliberati temerile,astfel incat sa puteti trece la un rezultat fericit asa cum doriti pentru voi.

Aveti incredere in voi ca treceti prin aceste schimbari in timp ce ele nu sunt chiar confortabile la momentul respectiv,imbratisati orice semn si fiti gata sa treceti la ceva mai mare pentru voi si lumea voastra.

Afirmatie

Imbratisez schimbarile,eu fac viata mea,eu sunt gata pentru posibilitatea de a gasi bucurie si fericire ca viata mea sa se extinda.

Și așa este
Sunteti foarte iubiti si sustinuti intodeauna,

Ingerii si Ghizii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu