joi, 17 aprilie 2014

LUMINA ASCENSIUNII NOASTRE

În prezent pământul şi sistemul solar trec printr-un proces de transformare profundă şi de accelerare a evoluţieişi ridicării vibraţiei şi conştiinţei omenirii. Pământul se află într-o perioadă de mare tranziţie de la intuneric laLumina si spre dimensiunea a 5-a. Noile energii cosmice afectează totce există pe Pământ şi mai alespe oamenii care au acum ocazia şi şansa să aleagă realitatea pe careşi-o doresc. E un timp al alegeriicare se face în inima şi sufletul fiecarui om. Incepand cu21 decembrie 2012, Lumina adepăşit în intensitate întunericulpe această planetă(a trecut pragul de 50%).  Ascensiuneaplanetei si omului este evenimentul esenţial, care este un proces şi nuun eveniment de o zi sau an. Anii care vor urma sunt semnificatividin acest punct de vedere.
   Acceptând schimbările exterioareşi interioare cu intenţie de ridicarea propriei vibraţii şi conştiinţe, a propriului nivel de Lumină şide Iubire, omenirea va reuşi sătreacă prin aceste schimbări spreo nouă etapă evolutivă a existenţeilor pe Pământ. Asta presupunedorinţa sinceră de Lumină şi deiubire în minte, inimă şi suflet.Este necesar un fundament deechilibru interior solid pentrua trece cu bine prin aceste marişi importante schimbări.
   Datorită acestei accelerărievolutive şi creşteri a vibraţiei,curgerea timpului se modificăspre o curgere nelineară şi spre un permanent Prezent.
  Schimbările în general producteamă şi îngrijorare.Este important să învăţămsă trăim cu iubire, încredere şibucurie. Iubirea este antidotulfricii şi totodată cheia pentruintrarea în noul Pământ şinoua energie.
   Nu este sfârşitul lumiisau o perioada a distrugerii,chiar dacă omenirea a trecutfoarte aproape de aceasta side autodistrugere prinrazboaie nucleare.
Am fost impiedecati de la aceasta de Interventia Divina siFederatiei Galactice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu