joi, 17 aprilie 2014

NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 5



Capitolul 5

Transcrisă de Kathryn E. May,  11 august 2013

Eu sunt Sananda, cel pe care l-aţi cunoscut drept Yeshua ben Joseph.

Cerurile sunt mai albastre, iar oamenii de pe Planeta Pământ îşi întorc faţa spre soare, simţind Lumina care îi scaldă, binecuvântându-vă cu Iubirea lui Dumnezeu pe măsură ce trec zilele. Puteţi simţi vibraţia de veselie a Mamei Pământ, care îşi celebrează renaşterea, ascensiunea în a 5-a dimensiune. Sunteţi invitaţi să vă alăturaţi energiei înălţătoare ce este trimisă de Prim Creator pentru a vă ridica inimile şi pentru a experimenta puterea de a fi conectaţi cu inima/mintea.

Inima/mintea voastră, sau cum prefer să-i spun, inimamintea (n.t în engleză heartmind), este locul în inima voastră în care puteţi gândi, simţi şi cunoaşte lucrurile pe care creierul vostru de unul singur nu le-ar putea înţelege.

Sunteţi fiinţe complexe, dragă Umanitate, şi aveţi abilitatea de a stabili conexiuni neurologice în corpul vostru într-o multitudine de feluri. Majoritatea dintre voi aţi fost învăţaţi să adoptaţi configuraţia care vă permite să gândiţi doar cu creierul vostru, trecând peste inimăminte. S-a răspândit ideea, prin influenţa perspectivei „ştiinţifice” că  gândirea „raţională” este superioară celei influenţată de simţire.

Acest acord este nefericit, din moment ce vă face mai puţin inteligenţi si creativi decât dacă aţi fi dezvoltat inteligenţa întregului corp cu care v-aţi născut. Acest lucru a fost în sfârşit „descoperit” de oamenii voştri de ştiinţă, dar modul în care vă educaţi copiii nu a fost schimbat încă. Am câteva sugestii pentru a vă ajuta să restabiliţi legăturile înnăscute  cu putereainimăminte. După cum mulţi dintre voi aţi descoperit, meditaţia este un instrument puternic pentru a vă găsi pacea minţii.

Să vorbim puţin despre cum meditaţia vă poate schimba relaţia cu voi. Sunteţi familiarizaţi cu rugăciunea, şi cu sentimentele de linişte pe care le aduce atunci când trimiteţi rugăminţile şi exprimarea recunoştinţei către Dumnezeu sau alţi Maeştri. Vă auzim rugăciunile, şi lucrăm la ceea ce cereţi împreună cu Sinele vostru Superior. Nu putem să trecem peste planul vostru pentru această viaţă, supravegheat de Sinele Vostru, dar încercăm să vă oferim Iubire, Compasiune şi Acceptare. Aşa cum se practică în mod tradiţional, rugăciunea este o conversaţie într-o singură direcţie de la voi către Noi. Acum dorim să deschidem acest canal pentru a permite de data aceasta o conversaţie în ambele direcţii.

Marea putere a meditaţiei combină o atitudine de calm şi concentrare similară rugăciunii, dar cu canalele deschise pentru a primi comunicări din partea Noastră ca şi răspuns. Rugăciunea este de obicei folosită pentru a Ne adresa rugăminţi, pentru milă, sau pentru a opri durerea din viaţa voastră sau a altora. Nu suntem în măsură să răspundem la asemenea rugăciuni deoarece aceste evenimente nu sunt cauzate doar de Dumnezeu; de obicei sunt parte a planului individual pe care l-aţi conceput în colaborare cu Dumnezeu, cu Sinele Superior, cu Ghizii şi alte Ajutoare, cu Prim Creatorul. Răspundem imediat pentru a oferi mângâiere dacă cererea pe care o trimiteţi este în legătură cu aspecte care nu sunt incluse in Planul de Viaţă.

Meditaţia este mai mult o formă deschisă de comunicare. Vă permite să vă reprogramaţi sistemele şi să emiteţi pe o lungime de undă mai înaltă astfel încât să ne auziţi răspunsurile rugăciunii. Preferăm această abordare de conversaţie. Ar putea părea ciudat pentru cei care se simt intimidaţi de prezenţa Maeştrilor voştri, dar vă reasigurăm că nici unul dintre noi nu doreşte să fie venerat, sau ţinut la distanţă. Suntem aici să fim în slujba voastră, să vă învăţăm, şi să vă oferim Iubirea inimilor noastre. Vreau să comunic cu voi, de la inimăminte la cealaltă inimăminte, cum s-ar spune.

Gândiţi-vă la acest lucru ca la o activitate similară participării la un seminar sau la o sesiune personală cu profesorul vostru. Cel ce predă nu este diferit de voi ca şi fel; el/ea este mai avansat pe calea învăţării ca urmare a multor ani de studiu şi disciplină, şi doreşte să vă ajute să progresaţi. Aşa ne considerăm noi munca. Primim cu bucurie comunicarea cu cei care sunt pregătiţi să înainteze în munca sufletului lor. Această muncă implică întotdeauna o anumită formă a dezvoltării pe care am menţionat-o mai devreme: învăţarea de stăpânire a propriilor emoţii şi gânduri, vindecarea traumelor şi amintirilor dureroase ale multiplelor vieţi, îndepărtarea tiparelor vechi de gândire despre „cine sunt eu” pentru a face loc pentru adevăratul Sine liber care sunteţi într-adevăr.

Vă îndemn să vă gândiţi la voi ca şi Sine Superior. In această imagine întruchipaţi suma tuturor vieţilor, toată cunoaştere şi toată evoluţia. Personalitatea voastră actuală, şi suma ideilor, gândurilor, sentimentelor şi credinţelor sunt doar o colecţie efemeră de răspunsuri la ceea ce aţi experimentat în această viaţă, un aspect minuscul al sufletului ce sunteţi cu adevărat.

Începeţi prin a căpăta o perspectivă mai largă asupra acestui corp, acestei scurte vieţi, a cronologiei experimentate până acum. Consideraţi această viaţă ca parte a unui mare întreg ce este Sinele vostru Cosmic, şi vedeţi acest Sine Cosmic ca parte a unui întreg a unei mari realităţi ce include toată Creaţia.

Când meditaţi asupra acestei viziuni a voastră în cadrul întregului Cosmic, o să începeţi să vedeţi că nu sunteţi o părticică nesemnificativă, nici un Om finit cu o existenţă de 80 sau 90 de ani. Sunteţi un element important din marea roată a Vieţii, o parte esenţială a Ascensiunii Pământului, şi un Copil drag al Creaţiei.

Fiecare sentiment/ gând, fiecare acţiune, fiecare viaţă joacă un rol de neînlocuit în raport cu ceilalţi; aţi influenţat nenumărate alte suflete şi aţi fost atinşi de acestea. Nici o fiinţă nu este nesemnificativă sau înlocuibilă.; nu există vreun eveniment fără semnificaţie sau nenecesar; nu există accidente care să nu aibă un rol important în desfăşurarea comună a Destinului umanităţii.

Dacă vă vedeţi din această perspectivă, veţi începe să înţelegeţi cum vă vedem noi. Fiecare dintre voi este preţios; fiecare fiinţă este unică. Simţim iubire nemăsurată faţă de voi, şi speranţă pentru viitorul ambiţiosului nostru proiect

Toţi aţi lucrat cu mine asupra acestui lucru de-a lungul multor vieţi aici pe Pământ. Fiecare viaţă a reprezentant modul vostru de a evolua către un nivel mai înalt de iluminare. In acest fel v-aţi adus contribuţia în crearea valului ce aduce înălţarea tuturor pe planetă. In plus, v-aţi adus contribuţia în interacţiunea cu ceilalţi- suflete gemene, cunoştinţe şi prieteni.

Unii dintre voi aţi acceptat vieţi în care aţi provocat pe alţii, împingându-i spre o mai mare independenţă, sau mai multă compasiune, toleranţă pentru alţii. Adeseori, cei care aţi dorit să avansaţi în ascensiunea voastră aţi făcut chiar sacrificiul de a juca rolul opresorului, ceea ce a inspirat pe alţii să se organizeze împotriva opresiunii pentru a deveni susţinători ai unui bine mai mare.

Observaţi puternica ironie a experimentării vieţii pe Pământ. Curajul, convingerea şi nivelele cele mai ridicate de dedicare către Lumină ies la lumină atunci când oamenii sunt puşi in cele mai dificile situaţii. Este modelul ce a fost adaptat pentru formarea soldaţilor pentru a face faţă celor mai dificile provocări in lupte, denumite popular tabere de antrenament. Exact aşa vede Universul şederea voastră aici, şi de aceea vă admiră atât de mult progresul. Sunt şi alte metode de evoluţie a sufletului, dar nici unul atât de anevoios, minuţios, din care rezultă o schimbare atât de rapidă, în termeni cosmici desigur.

In scurta perioadă de circa 7 mii de ani, această civilizaţie a evoluat într-o orânduire globală relativ eficace, unde majoritatea oamenilor de pe planetă sunt hrăniţi, îmbrăcaţi şi adăpostiţi într-o asemenea manieră încât populaţia a crescut exponenţial. In ciuda zonelor de sărăcie, speranţa de viaţă a crescut pe tot globul, şi există convingerea tot mai populară că toată lumea ar trebui să se bucure de drepturile la îngrijiri medicale, alfabetizare, disponibilitatea apei curate şi de hrană suficientă. Aceste lucruri nu au fost încă îndeplinite, dar sămânţa succesului a prins rădăcini în inimaminteaîntregii planete. Chiar şi cu interferenţa celor de la putere care au pus propria lăcomie înaintea bunăstării celorlalţi, grupuri de cetăţeni privaţi continuă să obţină progrese uimitoare prin programe umanitare.

Noi din dimensiunile mai înalte putem vedea traiectoria eforturilor voastre. Proiectele începute au un impuls al lor înspre fructificare în energiile înalte ale Porţii Leului din partea Soarelui Central. Actele de bunătate înfăptuite ieri şi-au început deja avântul ca să rodească şi mai multă generozitate în ceilalţi. Acţiunile celor ce citesc aceste mesaje schimbă energia de la speranţa preliminară la anticipare entuziastă. Puteţi simţi cu toţii că ceva urmează să vină; ceva captivant şi plin de împlinire este pe cale să intre în conştiinţa voastră şi a întregii lumi.

Este o perioadă a punerii sub semnul întrebării a vechilor idei şi căi, incluzind cele două mari domenii: credinţele religioase ce au devenit rigide şi distructive pentru fericirea oamenilor bazată pe Iubirea aproapelui, şi credinţele economice ce au permis şi încurajat distrugerea Mamei Pământ, cea care a dat viaţă şi hrană tuturor.

Toate acestea se vor schimba. M-am întors pentru a sprijini şi încuraja pe cei care şi-au urmat cele mai adânci înclinaţii de a se ridica pe ei înşişi cât şi pe ceilalţi, care au făcut fapte bune şi au arătat generozitate chiar şi atunci când nimeni nu se uita la ei. „Eroii neslăviţi” printre voi sunt mulţi, şi formează Legiunea Luminii, ce va deveni fundaţia Noii Ere de Aur. Vă aplaud, şi pe cei care de-abia se trezesc din somnul adânc, vă întâmpin cu braţele deschise şi vă spun bine aţi venit în marşul glorios către libertate, egalitate şi fericire deplină născută din sentimentul Unimii cu ceilalţi, cu Creatorul şi cu mine.

Suntem aici cu voi în fiecare moment, treziti sau în somn, şi vă şoptim în ureche chiar şi acum în timp ce citiţi aceste mesaje. Toţi suntem Unul.

Eu sunt Sananda, autorul acestor mesaje, cel pe care îl ştiţi drept Iisus.

Transcris prin Kathryn E. May, 11 august 2013, 11 pm EDT
 
Traducere Alina

Sursa: http://www.whoneedslight.net/page/482481878

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu