joi, 17 aprilie 2014

NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA partea 6


Capitolul 6

Transcrisă de Kathryn E. May,  14 august 2013

Eu sunt Sananda,

Astăzi este un moment istoric. Cand spun astăzi nu mă refer neapărat la această dată; mă refer această săptămână/lună/moment. Sunteţi implicaţi într-un proiect ce se desfăşoară de mii de ani. Mulţi au întrebat „ Suntem doar o planetă mică în Galaxia Calea Lactee. Mai sunt alte trilioane de planete. Ce ne face atât de deosebiţi de întreg Universul este cu ochii pe noi?” Este o întrebare bună. Este adevărat că suntem o parte mică a întregului în termeni de mărime, dar aceasta nu este o măsură importantă în termeni cosmici. Şi o să vă spun şi de ce.

Întreg Multiversul este conectat. Totul este Unul, prin urmare orice se întâmplă oriunde într-o dimensiune, de-a lungul oricărei linii temporale, are un efect în cascadă asupra celorlalte fiinţe sau evenimente şi poate schimba cursul vieţii pentru alte fiinţe sau planete de asemenea. Suntem atât de interconectaţi încât o decizie luată pe Săgetător are o putere mentală asupra Pământului, etc. Motivele pentru care Pământul este atât de important în acest moment din această linie temporală sunt multiple.

Oamenii ce locuiesc pe Pământ sunt recunoscuţi pentru combinaţia dintre minte şi emoţie ce îi conferă mare putere în abilitatea de a crea. Invăţaţi să manifestaţi ceea ce vă doriţi, şi aplicarea Legii Universale că nimic nu poate fi creat sau distrus, doar transmutat. Voi ca şi prezenţe ale lui EU SUNT, Dumnezeu, aveţi puterea de a schimba orice atingeţi, orice vă gândiţi, cu puterea minţii, precum Dumnezeu. Aţi fost precum copiii ce se joacă cu focul-  nu aţi avut idee ce efect au acţiunile voastre asupra planetei şi asupra fiinţelor conştiente de lângă voi.

 Acum, Vălul, ce v-a împiedicat să vă vedeţi trecutul şi locul în Univers, se ridică pentru cei mai mulţi dintre voi. Începeţi să observaţi că a voastră cunoaştere despre lume se amplifică;  deveniţi mai telepatici, mai conştienţi în toate domeniile. Acest lucru vă ajută să vă restabiliţi legătura cu voi înşivă ca şi fiinţă sacră, cu Sinele Superior, şi cu Noi. Da, sunteţi fiinţe sacre, deoarece aţi fost creaţi de Dumnezeu. Toţi cei din jurul vostru sunt sacri de asemenea. Planeta voastră, flora şi fauna, rocile, solul – toate sunt forme sacre de Viaţă, parte a întregului formate de Dumnezeire.

Sunteţi creaţia făcută după imaginea Mamei/ Tatălui Dumnezeu, aşa cum v-au spus scrierile vechi. Nu este o descriere fantezistă; este Adevărul. Suma totală a tuturor fiinţelor de pe Pământ este Dumnezeu; fiecare parte din întreg este Dumnezeu. Eu sunt Dumnezeu, la fel şi voi. A fost decretat de milenii că într-o zi vă veţi ridica pentru a împlini făgăduinţa puterii creative în Iubire şi Lumină, căci aceasta este Dumnezeu. Aţi fost testaţi intensiv deoarece pregătirea de a deveni Dumnezeu în acţiune este o responsabilitate serioasă. De aceea a fost conceput Proiectul Pământ. A fost menit să fie locul de probe pentru suflete.

Nimic nu este mai important în pregătirea sufletului decât învăţarea acceptării pe deplin şi conştientizarea puterii proprii de creare, de aici importanţa învăţării stăpânirii totale a acestei puteri. Nu trebuie să existe goluri, uitare sau refuz in ceea ce priveşte natura acestei puteri de ridicare sau distrugere cât ai clipi. Această lecţie este într-adevăr dificilă. Durează sute de vieţi pentru a absorbi cu adevărat înţelesul profund despre cum acţiunile unuia îi influenţează pe ceilalţi. Aceasta a fost calea voastră, de a învăţa, de a experimenta tot felul de vieţi, şi pentru a interioriza Adevărul naturii voastre şi responsabilitatea de a folosi aceste puteri judicios întru Binele Suprem.

Îti dai seama dacă eşti bine pregătit pentru dimensiunile mai înalte atunci când examinezi cu atenţie răspunsurile la cuvintele pe care le citeşti aici. Eşti neîncrezător? Iei în derâdere ideea că ai mare putere, enumerand în minte toate dovezile aparente ale lipsei de putere, ale neputinţei în a avea un impact asupra vieţii tale? Aşa vă dovediţi, Dragilor, că nu aţi învăţat lecţia Unimii. Nu vedeţi, prin urmare nu vedeţi dovada din faţa ochilor voştri.

Remediul pentru această „boală” comună, orbire umană, este inspirarea aerului Sursei, simţind forţa vietii curgand prin vene, înlăturând ceaţa somnului. Este timpul să vă treziţi inimamintea, căci ea este sursa înţelepciunii, viziunii şi adevărului. Aţi fost formaţi să gândiţi doar cu creierul şi să ignoraţi vocea inimaminţii în favoarea jocului cu ideile în interiorul craniului. Aceasta este orbirea.

Aceste idei din creierul vostru au fost plantate de cineva din mediul vostru, din cultura, religia şi familia voastră. Multe dintre ele au fost puse de către cabala pentru a vă controla şi înrobi. Nu sunt ale voastre. In acest moment al dezvoltării voastre, şi tinand cont şi de lecţiile aceasta noi care vă ajută să faceţi tranziţia, este cu adevărat orbitor să te bazezi pe ideile din creier ca şi ghidare în deciziile vieţii.

Priviţi în interior, Dragilor, pentru a activa şi energiza Sursa care se află în interiorul vostru. Aceste corpuri care v-au fost date pentru această călătorie reprezintă expresia în carne şi oase a înţelepciunii, compasiunii şi Iubirii lui Dumnezeu. Simţiţi şi durere; este răspunsul de corectare care vă opreşte şi vă avertizează că e nevoie să vă protejaţi sinele sacru. Simţiţi mare bucurie, entuziasm şi împlinire în timp ce vă îndreptaţi spre Lumină. Sunteţi capabili de multă Iubire, şi când daţi voie acestei emoţii binecuvântate să vă îndrume în fiecare moment, simţiţi fericirea de a fi Unul cu mine şi cu Creatorul Nostru. Nicio dificultate sau provocare externă nu poate rupe această legătura din momentul în care aţi revendicat-o.

Aveţi liber arbitru. Puteţi să întoarceţi spatele minunii Ascensiunii. Puteţi să ţineţi strâns de posesiile voastre, de ideile şi conceptele învăţate, puteţi să vă agăţaţi de trecut întrucât se presupune că este tot ceea ce ştiţi. Da, în creierul vostru poate fi tot ceea ce ştiţi, dar în corpul vostru, în inima voastră, în chakrele care alcătuiesc sistemul vostru complex de răspuns în această viaţă, purtaţi înţelepciunea Vremurilor. Deschideţi-vă mintea ( cunoaşterea eternă ce transcede acest creier) şi daţi voie curgerii Luminii şi Iubirii să vă inunde. Sursa a Tot Ceea ce Este este Iubirea. E nevoie doar să vă daţi voie să vă deschideţi către ea, şi vă va alina şi vindeca inima frântă, vă va repara corpul distrus de toxinele unei vieţi cufundate în Întuneric.

Mulţi dintre voi ştiţi de sesiunile de vindecare pe care le-am cerut medium-ului nostru să le facă pe internet. Au venit mulţi să se vindece, iar şi mai mulţi s-au oferit să se alăture oferindu-şi energia pentru vindecarea fraţilor şi surorilor lor. Uitaţi-vă, Dragilor. Doar uitaţi-vă la numere, din moment ce vă plac statisticile atât de mult. Sunt aproape doi vindecători pentru fiecare cerere de vindecare. In fiecare zi cineva o contactează pe Kathryn spunand „ Trece-mă mai jos pe listă ca să vă ocupaţi de cerinţele altor persoane. Eu mă simt mai bine ”.  Vedeţi, cu fiecare zi dovedim „puterea intenţiei”. Dacă intenţia voastră este de a vindeca şi de fi vindecat, aşa va fi. In acest proces, aţi dovedit celor care se îndoiau că umanitatea este o rasă generoasă.

Echipa noastră de vindecători include Mama/Tata Dumnezeu, St. Germanin, Arhanghelul Mihail şi Rafael, Fecioara Maria, echipa binecuvântată de vindecători Arcturieni şi eu, Sananda. Mulţi alţii din dimensiunile superioare vin să sprijine fiecare persoană, incluzand desigur Sinele lor Superioare. Kathryn este atât vindecătoare cât şi narator ce descrie procesul de vindecare, precum şi importanţa conexiunii minte/inimăminte ce face posibilă vindecarea. Ne concentrăm pe rând pe câte o persoană, şi pe măsură ce acea persoană se vindecă, cei ce ascultă şi au simptome beneficiază de puternicele energii. In acest fel, atât vindecătorii cât şi pacienţii sunt vindecaţi.

Am înregistrat vindecările pe  BlogTalkRadio.com/ChannelPanel pentru ca întreaga lume să asculte, să înveţe şi să fie vindecată împreună cu noi. Recomandăm în special ultimele trei sesiuni in care Kathryn explică efectul emoţiilor asupra corpului. Au fost ţinute pe 8, 9 şi 13 August 2013. Sperăm ca doctorii de toate specializările, vindecătorii vor dori să-şi amplifice cunoaşterea şi metodele. Vom schimba lumea, vindecare cu vindecare. In acelaşi timp, demonstrăm că nu există doar o singură vindecare, deoarece cu fiecare vindecare care se întâmplă, „boala” pe care persoana o purta îşi pierde puterea, iar ceilalţi învaţă să se debaraseze de ideile şi sentimentele care alimentau şi menţineau boala respectivă.

Arcturienii, pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu acest nume, sunt un grup de fiinţe foarte evoluate şi talentate de pe planeta Arcturus ce au studiat umanitatea îndeaproape. Au rămas fascinaţi de organizarea inimăminte a oamenilor şi au muncit din greu pentru a înţelege interacţiunile complexe dintre emoţie şi gândire. Au dezvoltat tehnologii foarte avansate şi eficiente pentru a elimina afecţiunile şi pentru a echilibra sistemele corpului. Sunt foarte dedicaţi muncii lor, şi se pun în serviciu cu toată inimă. Lucrăm în colaborare cu ei, direcţionand energiile de vindecare de Iubire şi Lumină pentru a grăbi vindecarea. Oricine primeşte vindecarea sau care o ascultă va simţi efectul puternic al energiilor noastre combinate asupra întregului sistem al corpului.

Numărul nostru creşte. Pe măsură ce fiecare persoană se alătură grupului, puterea Unimii creşte, dandu-ne acces la un flux de energie de Lumină şi mai mare pe care o concentrăm pentru vindecare. O mare parte a acestui proces este de a stimula şi trezi puternicul sistem imunitar, care a fost adormit şi suprimat de către posesorii acestor corpuri, care nu sunt deloc conştienţi de propriile abilităţi de a se vindeca singuri. Acesta a fost desigur, o parte a mecanismului de control a Pălăriilor Negre. Sistemul medical, inconştient, a încurajat lumea să creadă că sunt la mila bolilor şi afecţiunilor şi au nevoie de un profesionist să le facă ceva din exterior pentru a-i „însănătoşi”.

Aşa cum am evidenţiat şi in sesiune, nimeni nu vă poate însănătoşi decât voi înşivă. Vă putem îndruma, sprijini, concentra energia necesară schimbării stării corpului spre sănătate, dar fără conştienţa şi cooperarea celui vindecat, nu va funcţiona. Reinstalarea sentimentelor de neputinţă şi boală poate deturna procesul de vindecare dacă nu sunt conştienţi de această tendinţă din voi de a recădea în stări Întunecate. Vindecarea necesită să vă ridicaţi vibraţia la dimensiunea a 5-a. Maeştrii  Înălţaţi, Zeii şi Zeiţele, îngerii, Fiinţele Iluminate de toate tipurile nu se îmbolnăvesc deoarece vibrează la un nivel care nu permite niciunei influenţe străine să intre în Corpurile lor de Lumină. Si voi puteţi să faceţi la fel.

Mă ştiţi drept cel care a umblat printre oameni să vindece. Sunt aceeaşi persoană, cel pe care îl ştiţi drept Iisus. Acum pot să vă transmit învăţăturile prin intermediul internetului şi prin relatările lui Kathryn, precum şi principiile de vindecare prin care aceasta a fost eficientă in zilele mele pe Pământ. Vă invit pe toţi să vă alăturaţi în acest proces de importanţă istorică. Intenţia noastră este de a vindeca toată umanitatea, imediat.

Energiile pe planetă s-au ridicat pentru a permite un nivel mai înalt de conştiinţă şi o comunicare deplină  prin Reţeua Christică in jurul planetei ce acum ne uneşte pe toţi. Nu există o limită a numărului de persoane care ne pot asculta pe calculatoarele lor, iar cunoştinţele prezentate aici pot fi purtate în fiecare colţ al planetei.

Puteţi asculta programele şi să vă alăturaţi fără să anunţaţi (site-ul BlogRalkRadio vă numără , sau puteţi să accesaţi www.whoneedslight.org şi să vă înregistraţi (SIGN UP) pentru a fi incluşi in mailurile şi actualizările despre când se ţin sesiunile. Vă rugăm să nu-i trimiteţi 10.000 mailuri intrebându-o pe Katryn cum să procedaţi. Instrucţiunile, programul şi explicaţiile sunt puse acolo pentru informare. Nu o pot ajuta să răspundă la toate. Variem zilele şi orele pentru a ne potrivi cu oameni din toate ţările şi fusurile orare, deşi până acum avem doar versiunea în engleză a programelor.

Traducerile acestor mesaje sunt făcute in majoritatea limbilor lumii. Cer doar ca toţi traducătorii să-mi ceară aprobarea. O să lucrez cu fiecare traducător pe care l-am aprobat pentru a mă asigura de acurateţea înţelesului şi intenţiei fiecărui mesaj, astfel încât toţi să simţiţi bucuria de a fi membru al comunităţii sufletelor în serviciul Binelui Suprem.

Acest lucru mă aduce la dezacordurile create de practica rigidă a dogmelor pe măsură ce au fost transmise prin persoane de-a lungul timpului. Adeseori au interpretat greşit sau au schimbat învăţăturile celor Iluminaţi ale căror cuvinte au fost spuse cu intenţia iniţială de a ilumina şi extinde inimile şi minţile adepţilor lor.

Cuvintele care au fost destinate să ridice într-o anumită situaţie, intr-o anumită perioadă de timp şi loc au devenit cu timpul împietrite într-un set de reguli ce sufocă şi oprimă pe toţi.

Exemplul învăţăturilor lui Mohammed, marele profet, arată această tendinţă. Cuvintele lui au fost luate drept Lege permanentă. Nu aceasta a fost intenţia lui. In incarnarea lui pe Pământ, nu a realizat puterea pe care cuvintele lui o va avea peste secole. Fiecare nuanţă, fiecare sugestie a fost luată ca şi Cuvânt Final. Nu aceasta a fost intenţia lui, şi nici spiritul muncii lui nu era acesta.

Mohammed a venit pe Pământ într-o perioadă de mare abuz şi persecuţie. A fost dorinţa lui să înceapă eliberarea adepţilor săi de practicile sufocante ale acelor timpuri. Cel mai mare abuz era cel al femeilor şi lipsa consideraţiei pentru practicile spirituale. Nu a fost intenţia lui să instituţionalizeze practicile ce denigrează sau privează femeile. Pe vremea lui, ideea că femeile ar putea avea măcar jumătate din valoarea bărbaţilor în termeni legali era un salt uriaş, dar nu era destinat să se oprească acolo progresul. Prin înţepenirea învăţăturilor sale în timp, cei Întunecaţi i-au folosit cuvintele pentru a asupri şi a distruge, precum au fost folosite şi multe din învăţăturile Creştine despre Diavol şi păcat.

Mohammed a fost incarnarea umană a dragului meu frate, Maestrul Lord El Morya. Incarnarea lui a fost supravegheată pe deplin de mine şi de ceilalţi ai Legiunii Luminii. Ca şi mine, nu s-a considerat un Mesager exclusiv al Lui Dumnezeu, şi nu şi-a dorit să fie venerat. Este la fel de consternat ca şi mine văzându-şi cuvintele folosite pentru a instiga ură, separare şi război împotriva adepţilor fratelui săi Iisus sau ai oricărui alt Maestru. Suntem Unul în dorinţa noastră de aduce schimbarea, de a deschide inimile şi minţile către Noile Scripturi, şi reprezintă munca Tuturor, transmise prin mine întregii lumi.

Fratele meu Mohammed lucrează aici cu mine, şi aprobă şi el mesajul Iubirii şi Luminii pe care vi-l prezentăm acum.

Marele succes al învăţăturilor lui Mohammed/ El Morya era abilitatea acestuia de a reconsidera atenţia oamenilor  pentru a include practicile spirituale în vieţile lor cotidiene. Instituirea ritualului de rugăciune de cinci ori pe zi a spart centrarea egoistă şi materialistă a oamenilor acelor vremuri şi a ajutat la creşterea conştiinţei lor, pregătind evenimentele pe care le experimentăm acum. Musulmanii care înţeleg pe deplin expansivitatea şi mesajul Iubirii pe care Mohammed a intentionat să le exprime nu vor găsi nici un conflict în cuvintele de aici. Acelaşi lucru este valabil pentru toţi adepţii Creştini, Hindu, Budişti, Confucianişti sau Păgâni. Noi cei care suntem Unul cu Dumnezeu suntem Unul si în inimile noastre. Toţi dorim acelaşi lucru: Ascensiunea cu succes  a Umanităţii, împreună.

După cum aţi observat dacă aţi citit bine aceste mesaje, nu am specificat o anumită regulă, practică, obicei (religie) pentru a atinge scopul Ascensiunii. Timpul pentru acele practici specifice respectivelor timpuri şi culturi a apus. Suntem acum o comunitate globală, şi avem nevoie de o abordare deschisă pentru a ne ridica vibraţia ca să ne atingem scopul de pace pentru fiecare fiinţă pe Pământ, indiferent de apartenenţa religioasă, sau de specie. Toţi sunt bineveniţi, toţi sunt incluşi. Nu există excepţii; nu există excluderi. Toate sufletele vor fi îmbrăţişate în familia Unimii, ca şi fiinţe Sacre ce sunt.

Vă trimit Iubire şi Lumină, adorarea Creatorilor voştri, şi speranţa tuturor Maeştrilor din Ceruri atunci când vă spun : Treziţi-vă Dragilor, şi luaţi-vă locul de Rasă Creatoare, promisiunea întregului Bine în imaginea Creatorului.

Eu sunt Sananda, cel pe care l-aţi cunoscut ca şi Iisus.

 

Transcris de Kathryn E. May, 14 August 2013, 2 pm

Vă rugăm ascultaţi emisiunea pe www.BlogTalkRadio/ChannelPanel, miercurea, 8.30 pm, EDT.


Traducere Alina

Sursa : http://www.whoneedslight.net/page/482481882

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu