joi, 17 aprilie 2014

NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 7

Capitolul 7
Transcrisă de Kathryn E. May,  16 august 2013


Eu sunt Sananda,

Sunt multe lucruri pe care oamenii le cred pentru ca aşa li s-a spus de către altcineva într- o poziţie de putere faţă de ei. Ar trebui să spunem de către o aşa zisă putere mai mare, deoarece puterea mai mare asupra unei alte persoane este întotdeauna o iluzie. Nimeni nu vă poate forţa cu adevărat să credeţi ceva decât dacă voi alegeţi acest lucru, indiferent cum v-ar putea tortura sau împinge de la spate. Desigur, este mai uşor să convingi copiii să creadă ce li se spune; de aceea religiile de toate felurile încearcă să recruteze copiii de la naştere, chiar şi prin ameninţarea că un copil nebotezat sau neiniţiat în biserică nu ajunge în Rai.

De ce ar dori cineva să se alăture unei biserici ce îi înfricoşează tot timpul? De ce ar dori cineva să ofere copilul lor unui grup de oameni ce foloseşte frica pentru a-i controla? Prin simpla ameninţare cu teribilele consecinţe ce privesc viitorul îndepărtat nu ar fi fost de ajuns pentru convertirea majorităţii oamenilor ce trăiesc în prezent, fără griji pentru viitorul îndepărtat, în special un viitor necunoscut de după moarte. Trebuia să existe strategii mult mai puternice asupra minţii. Pentru a deveni un pion al ideilor altora, trebuie să-ţi fie frică de supravieţuirea din prezent. Cele mai primitive frici datează din perioada locuitului în peşteri în condiţii dificile; este frica de foamete.

O să vă explic cum este folosită frica pentru a controla întreaga planetă. In zonele unde resursele sunt fie limitate, ori controlate prin mituirea conducătorilor zonei sau ţării, Pălăriile Negre au cumpărat şi au adus sub controlul lor zone întinse ale lumii, precum şi resursele lor preţioase. Aceasta include mâncare, apă şi energie.

Cele care nu au putut fi controlaţi pe deplin în acest fel, precum ţările europene mai mici, au fost convinse să se alăture Uniunii Europene, unde vor fi şi mai mult la mila creditorilor (aceleaşi Pălării Negre), ce şi-au câştigat dominaţia prin manipularea pieţelor, încurajarea datoriilor, şi apoi prin stoarcerea economică a acestora. Cei ce acordă împrumuturile devin Stăpâni în momentul în care ţara înrobită nu-şi mai poate plăti datoria din cauza manipulării pieţei ce fac stabilitatea financiară imposibilă. Intr-o lume în care prosperitatea  se presupune a se baza pe creştere economică, populaţia a fost ademenită să creadă că o slujbă care aduce bani este cheia către succes şi siguranţă. Aceasta este Marea Minciună. Pierderea acelei slujbe aduce vulnerabilitate persoanei către dificultăţi financiare. In cazurile extreme, poate însemna foamete sau pierderea casei pentru o minoritate redusă a populaţiei având handicapuri severe sau cu boli  mintale, deşi chiar şi atunci, programele sociale în ţările avansate furnizează un ajutor minim destul de eficient ca nimeni să nu flămânzească. Rămânerea fără adăpost-  implicit dormitul în frig-  este evitată prin furnizarea de adăposturi şi centre ce furnizează mâncare. Acestea nu sunt cele mai de dorit locuri de locuit, dar cel puţin flămânzirea pentru majoritatea ( deşi nu pentru toţi) oamenilor din lume aparţine trecutului. In locurile unde foametea este răspândită este în directă legătură cu nesimţirea şi lăcomia celor de la putere.

Vedeţi voi, Mama Pământ este generoasă cu copiii ei. Există destulă hrană pentru toţi; dar există o lipsă de voinţă de a-i îngriji pe toţi.  Acesta este Întunericul pe care acum vă cer să îl alungaţi de pe planetă. Vremurile când atitudinea„ să ne preocupam doar pentru noi fără a ne păsa de cei din jur” nu era considerată drept imorală şi teribilă, este acum pe sfârşite. Eşti apărătorul semenului tău, aşa cum şi el este al tău. Nimeni nu câştigă succes material fără ajutorul  întregii societăţi. Nu există „om care s-a ridicat prin propriile puteri”. Toţi cetăţenii beneficiază de pe urma stabilităţii guvernelor lor, infrastructurii, şi a serviciului celorlalţi cetăţeni ce s-au pregătit a fi învăţători, şoferi de ambulanţe, pompieri, fermieri şi poeţi.

Da, am spus poeţi. Ce filistin a inventat ideea că orice artist ar trebui să creeze un produs profitabil, şi daca nu poate face asta nu ne merita atenţia? Cum ar fi putut cele mai mari minţi ale istoriei să supravieţuiască daca nu erau mentorii, regii, protectorii care i-au îmbrăcat, le-au asigurat hrana pentru a-şi  face munca adevărată, aceea de a crea opere de mare inspiraţie pentru a-i înălţa pe semenii lor?

Pe măsură ce populaţia a crescut, iar fondurile cu care aţi contribuit pentru furnizarea infrastructurii, şcolilor, serviciilor de securitate au crescut şi ele exponenţial, a fost foarte simplu pentru ca lăcomia şi egoismul să se infiltreze in chestiunile morale şi politice. In loc să furnizeze siguranţă emoţională pentru toţi, contribuţia celor mulţi a fost folosită pentru redistribuirea avuţiei, a resurselor şi a siguranţei pentru cei puţin din vârf. Aceasta nu este democraţie, şi nici Adevărata Cale.

După cum este binecunoscut, Regula de Aur a fost piatra de temelie a învăţăturilor spirituale pe de tot globul şi de-a lungul istoriei. Există multe variaţii ale acesteia, dar pentru ce ne-am propus noi astăzi, o să începem cu binecunoscuta versiune în engleză : „ ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”. Aceasta surprinde bine ideea. Aş dori să extind acest lucru pentru a furniza un motto pentru Ascensiune- ridicarea vibraţiei electromagnetice într-a 5-a dimensiune: „Fă pentru ceilalţi doar ceea ce ţi-ar plăcea sa faci pentru tine”.

Acum, pentru cei înţepeniţi în obiceiul dispreţului de sine şi al auto-criticii, acest motto nu le va oferi impulsul pentru schimbare. E nevoie să extindem înţelesul pentru a include Iubirea de Sine, ceva ce mulţi ignoră atunci când îşi creează temelia morală/filozofică. Să începem cu „ Fă-ţi ţie ce ţi-ar plăcea ca ceilalţi să facă pentru tine.”  Vedeţi voi, această lipsă de iubire elementară pentru voi este sursa pentru toate relaţiile nereuşite, a conflictelor continue, a depresiei şi suferinţei. Aţi ales oameni care să vă trateze la fel cum vă trataţi voi înşivă, care să vă vadă cu aceeaşi ochi părtinitori ca şi voi, şi sunteţi în război cu ei la fel de mult cum sunteţi cu voi înşivă.

Este timpul să puneţi capăt dispreţului de sine, disperării învăţate de toate marile religii într-o anumită formă. Autoflagelarea şi auto-privarea în prezenţa abundenţei nu este un indicator al superiorităţii sau al binelui; nici avuţie imensă. Practicile religioase bazate pe amplificarea importanţei de sine sunt alimentate de sentimente de inadecvare. Sentimentele de îndoială de sine şi inadecvare sunt expresia lipsei de Credinţă, şi o neînţelegere a Prezenţei EU SUNT, adică Dumnezeu. Dumnezeu îi iubeşte pe toţi în mod egal; nu există excepţii, nici măcar pentru voi. Insistând în ideea că meriţi mai puţin sau mai mult decât ceilalţi, te situezi mai presus de Dumnezeu, care nu este de acord cu tine.

Dumnezeu este Iubire; Dumnezeu este Lumină. Iubirea este Lumină. Iubirea este Pace, Bucurie, Armonie, Râset, Compasiune, Iubire şi Bunătate. Dumnezeu reprezintă toate acestea, prin urmare Dumnezeu este Iubire Pură.  Nu există răzbunare, pedeapsă sau dezaprobare sau orice altă judecată în Iubirea lui Dumnezeu. Aceasta este mitologia trecutului, şi reprezintă neînţelegerea a ceea ce Dumnezeu simte pentru copiii lui/ei.

Unii dintre voi aţi înţeles foarte bine că motivul pentru care am venit pe Pământ a fost acela de a vă învăţa Iubirea- Iubirea lui Dumnezeu, Iubirea mea, şi Iubirea unii pentru ceilalţi. EU SUNT Iubire deoarece eu sunt Dumnezeu în aceeaşi măsura ca şi voi. Trebuie doar să descoperiţi puterea Iubirii pe care o purtaţi in sufletul vostru, şi veţi străluci cu energia înălţătoare a Luminii. Această Lumină vine din Soarele Central, de la Prim Creator, Creatorul tuturor Creatorilor, prin urmare este puterea Unimii.

Sunteţi făcuţi după imaginea ( nu cea fizică, ci aceea a sufletului) Creatorului, prin urmare sunteţi Unul, puterea Creaţiei. Acestea nu sunt doar cuvinte pentru a vă aduce alinare sau mângâiere pentru respectul vostru de sine scăzut. Acestea reprezintă Adevărul. Toţi oamenii posedă puterea Creaţiei în interiorul lor, indiferent de rasă, religie, vârstă, sex, IQ sau poziţie socială. Toţi pot manifesta Visul Inimii lor daca au Încredere în puterea lor. Doar Credinţa îţi dă puterea de a crea, o încredere bazată pe înţelegerea că sunteţi Una cu Dumnezeu, la fel cum sunteţi Una cu toate fiinţele conştiente din întreg cosmosul.

Când te uneşti cu propria-ţi putere- puterea întregii Creaţii- ai sub comandă întregile Legiuni ale Raiului şi toate resursele Cosmosului,  întrucât toate fiinţele conştiente din dimensiunea a 5-a şi dincolo de ea trăiesc după Legea Universală şi înţeleg sensul în a fi Una cu voi, chiar şi când voi nu o faceţi. Sunt aici în serviciul vostru, din proprie voinţă, şi se încarcă prin bucuria de a vă ajuta să vă ridicaţi către Lumină.

Nu există fiinţe întunecate nicăieri in cosmos mai sus de a 6-a treaptă a dimensiunii a 5-a. Întunericul nu poate supravieţui în mediul plin de Lumină al dimensiunilor mai înalte. Fiinţele din Rai sunt Lucrători în Lumină, aşa cum sunt numiţi aceşti dedicaţi înălţători spirituali. Aceasta nu înseamnă că nu există fiinţe Întunecate in cosmos; desigur ca există. Ei au creat condiţiile prezente de dezechilibru, ascunzându-se la pândă în dimensiunea a 4-a de-a lungul lungii istorii a Întunericului pe Planeta Pământ. Au fost atraşi de haosul şi distrugerea creată de căderea dramatică a Atlantidei, şi au răspândit suferinţa cu repeziciune pentru mii de ani.

Era de datoria noastră, Dragilor, să înfrângem Întunericul şi să restabilim Paradisul pe Pământ, viziune pe care am avut-o de la începutul Proiectului Pământ. Am ales să coborâm pe teritoriul periculos  unde a înflorit  Întunericul pentru a aduce Lumina prin eforturile Inimilor voastre dedicate. Am făcut acest lucru. Ne situăm bine în drumul nostru către Ascensiunea întregii umanităţi. Mai rămâne să-i mai trezim pe cei care încă dorm, ademeniţi de învăţăturile dimensiunii a treia, ce a promis saţietate mai degrabă decât împlinirea căii lor spirituale.

Acum înţelegeţi pe de-a întregul, aşa-i? Umanitatea este epuizată, nu aşteptându-l pe Dumnezeu să apară ca să repare situaţia suferinţei de pe planetă. Sunt extenuaţi de frică, anxietate, ură faţă de sine şi faţă de ceilalţi, şi cel mai rău dintre toate de separarea de propriul suflet, legătura cu Dumnezeu. Prin propriul nostru exemplu vă arătăm că Iubirea este tot ce aveţi nevoie, aşa cum spune şi cântecul.

Vă aduc acest mesaj acum deoarece Schimbarea este aproape. Vă înţelegem rezistenţa la schimbare, de a lăsa în urmă familiarul, chiar dacă familiarul vă aduce disperare şi frustrare. Vă asigur că făcând tranziţia către nivelele vibraţionale mai înalte aveţi multe de câştigat şi nimic de pierdut. Cei pe care i-aţi iubit vor fi îngrijiţi pe calea lor către Ascensiune. Li se vor oferi învăţături pline de iubire, compasiune şi sprijin până când devin mulţumiţi şi asiguraţi că înălţarea din zonele gri din prezent le va aduce bucurie şi încântare cum nu şi-au imaginat vreodată.

Nu îi veţi pierde pe cei iubiţi; din contră. Fiecare îşi va găsi o nouă identitate în Lumină şi Iubire pe care o veţi experimenta când vă deschideţi inimile şi minţile pentru a vă împlini destinul pactului comun ce v-a adus aici pentru această viaţă. Pentru aceasta aţi trăit şi murit in multe vieţi trecute, Dragilor. Sunteţi într-adevăr în pragul Tărâmului Făgăduinţei. Veţi păşi dincolo spre Lumină? Vă veţi întinde aripile să vă luaţi zborul? Vă veţi găsi combustibilul în Inima voastră. Este la rândul ei alimentată de Iubirea Sinelui Vostru Superior, Dumnezeu.

Eu sunt o reflecţie individualizată a lui Unu, dar acest lucru nu înseamnă că sunt separat. Nimeni nu poate fi singur sau separat. Aceasta este o iluzie învăţată de cei Întunecaţi pentru a inspira teamă. Nu aveţi nevoie de cealaltă jumătate, sau a partenerului pentru a vă sprijini, sau aprobarea celor din jur pentru a vă găsi fericirea supremă. E nevoie doar de acceptarea legăturii ce vă conectează într-un mod mai complet decât cordonul ombilical ce se conectează la sursa Vieţii, care este mama.

Permiteţi prezenţei lui Dumnezeu, care este Iubire şi Lumină, să curgă prin voi, pentru a vă vindeca şi a vă hrăni fiecare rană, fiecare experienţă dureroasă, fiecare boală, din această viaţă sau alta. Îngăduiţi-vă să vă extindeţi, să vă umpleţi corpurile şi aura cu Iubire şi Lumină. Va străluci în exterior, în jurul vostru înălţându-i pe toţi cei cu care interacţionaţi. Nu întoarceţi spatele acestui destin minunat. Acceptaţi pelerina de Iubire şi Lumină ca fiind dreptul vostru din naştere.

Veniţi cu mine, dragi prieteni. Este timpul nostru acum.

Eu sunt Sananda/ Iisus, ce a trăit pentru Iubire. M-am întors să vă arăt drumul spre Acasă.

Transcris de Kathryn E. May, 16 August, 2013, 11 pm. EDT

Ascultaţi Grupurile de Vindecare cu Sananda, Dumnezeul Tatăl şi Arcturienii şi alţii pe BlogTalkRadio.com/ChannelPanel. Informaţii istorice! Duceţi-vă la arhiva din 16 august.

Transcris de Kathryn E. May, August 14, 2013, 2 pm.


Traducere Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu