joi, 17 aprilie 2014

NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 11


Capitolul 11

Transcrisă de Kathryn E. May,  2 septembrie 2013

Să vorbim acum despre provocările pe care este necesar să le depăşiţi pentru a vă împlini Ascensiunea personală. Este un proces pe care puţini de pe planeta voastră l-au dus la bun sfârşit în trecut, deşi mulţi au dus vieţi rodnice şi pline de iubire.

A fost dificil să ajungi la nivelul înalt de vibraţie necesar, din cauza atmosferei încărcate, a întunericului înconjurător. Chiar şi acei câţiva numiţi Sfinţi după moartea lor nu au putut susţine vibraţia dimensiunii a 5-a din cauza învăţăturilor religioase, traumelor sau dificultăţilor personale ce le-au scăzut sursa înaltei vibraţii, adică Iubirea şi Bucuria.

Da, a fost un impediment al ascensiunii în trecut când oamenii credeau că fericirea şi sfinţenia nu se îmbină. Aceasta a fost o parodie teribilă, deoarece suferinţa şi durerea au fost slăvite, în timp ce veselia şi buna dispoziţie au fost văzute ca o lipsă de implicare serioasă. Ce păcat! Râsul, veselia, dansul şi joaca sunt o parte importantă a fundaţiei unei legături strânse cu Dumnezeu. A fost o dezvoltare îngrozitoare în practicile religioase, faptul că autoflagelarea, ura de sine şi auto-pedepsirea sunt acceptate ca mijloace adecvate de elevare a propriei spiritualităţi.

Vreau să fie foarte clar că pedeapsa de orice fel, inclusiv cea direcţionată către sine, este complet nepotrivită pentru orice practică religioasă sau spirituală ce este menită să ridice pe cineva pe un plan mai înalt. Aceste acţiuni servesc mai degrabă la scăderea vibraţiei creand durere, în special durere emoţională. Este foarte necesar ca în munca pentru Ascensiune fiecare să-şi examineze obiceiul de auto-judecare.

Auto-judecarea nu este acelaşi lucru cu evaluarea propriului comportament in vederea îmbunătăţirii sau schimbării lui. Judecata este o atitudine de superioritate, condamnare şi prejudecată. Este menită să creeze sentimente de triumf sau putere asupra altei persoane, chiar dacă acea „persoană” este propriul tău sine. Aşadar, o separare se creează în acea persoană- cum s-ar spune o ruptură a personalităţii- in care cea care judecă aspru şi cea care este pedepsită locuiesc acelaşi corp. Atât de puternică este puterea imaginaţiei, încât poţi lua o poziţie de putere chiar asupra propriei persoane.

Această separare sau divizare între „eu” şi „mine” în cadrul persoanei este acceptată ca fiind normală, ba chiar un mod avantajos de motivare sau îmbunătăţire. Nu este adevărat. La fel cum pedeapsa creează ostilitate şi resentimente, aşa se întâmplă şi cu auto-pedepsirea. Această tradiţie de aplicare a întunericului pentru a crea Lumină este foarte distructivă, o formă de tortură dezvoltată de cei care au vrut să dividă şi să-i controleze pe ceilalţi. Nu te poţi divide or controla pe tine; este o cale directă spre emoţiile de joasă vibraţie precum tristeţe, disperare, depresie şi anxietate. Vă împiedică să deveniţi liberi, şi vă împiedică să vă vindecaţi adecvat pentru a ascensiona.

Acum, care este soluţia la enigma? Să înţelegeţi că Iubirea noastră nu conţine judecată, condamnare, dezaprobare.  In acceptarea iubirii lui Dumnezeu trebuie să renunţaţi de asemenea la ataşamentul faţă de judecata dezaprobatoare. Iubeşte-te aşa cum te iubesc eu, şi vei începe să zâmbeşti.  Permiteţi ultimelor voastre lacrimi să şteargă regretul şi durerea acumulate de a lungul vieţilor de dezaprobare, apoi ştergeţi-vă ochii şi uitaţi-vă în jur. Veţi începe să vedeţi frumuseţea,  puterea şi inteligenţa în cei din jurul vostru- acelora care sunt ca voi şi acelora diferiţi de voi.

Dumnezeu nu se uita cine are pielea diferită, sau la cei ce sunt săraci, sau la cei cu corpuri feminine, sau cei care practică o anumită religie diferită de a voastră. Toţi sunteţi copiii lui Dumnezeu, şi toţi sunt egali în ochii lui Dumnezeu. Vă văd precum Mama/Tata Dumnezeu: văd suflete strălucitoare în fiecare etapă de dezvoltare, toţi chinuindu-se să înveţe, toţi dorind să evolueze. Niciunul nu e mai preţios decât celălalt în ochii noştri; toţi sunt deosebiţi, divini.

Toată viaţa în Univers este sacră, şi toată viaţa reprezintă conştiinţă. Fiecare planetă este o fiinţă, fiecare animal, plantă şi insectă sunt creaţii de suflet, o parte integrală a Tot Ceea ce Este. Tot Regnul de plante şi animale sunt participanţi sacri la întregul ce se află sub protecţia şi alimentarea Mamei Pământ, marele suflet planetă. Nu este vreo practică păgână ezoterică sau ciudată ceea ce vă învăţăm aici- este adevărul. Aţi fost separaţi de legătura cu viaţa din jurul vostru, şi s-a adăugat înstrăinării voastre, propriile sentimente de alienare şi singurătate. Refaceţi aceste legături şi nu veţi mai simţi niciodată singurătate sau disperare.

Începeţi cu recunoştinţa. Luaţi în considerare partea bună în viaţă. Poate aţi văzut ceva frumos în natură; poate aţi gustat iubirea în viaţă. Celebraţi aceste momente, aceste preţioase experienţe, păstraţi-le în memorie. Priviţi în jurul vostru pentru a vedea frumuseţea. Un fir de iarbă este o minune; ochii unui copil reflectă profunzimea Iubirii absolute a lui Dumnezeu. Ce este o dizabilitate sau o afecţiune decât o încredere sacră? Dumnezeu a avut încredere în tine că o să treci peste, o să înveţi ceva profund din experienţă trăirii unei vieţi într-un corp diferit de norme, sau o minte care creează diferit faţă de a celorlalţi.

Aruncaţi judecăţile: aceasta este buna, aceasta este rea. Deschideţi-vă inimile către o nouă perspectivă- perspectiva Noastră, ce este mereu colorată cu cea mai profundă Iubire, şi cea mai mare dorinţă să vă vedem crescând. Vedeţi-vă prin ochii noştri, şi nu veţi mai simţi niciodată ruşine sau dezamăgire în voi. Sunteţi perfecţi, şi învăţaţi.

Puteţi vedea trecutul în lumina crudă a auto-judecării. Acesta a fost un eşec, aceasta a fost o greşeală. V-aţi putea simţi „fără succes”. Dragilor, din perspectiva noastră nu există viaţă fără succes, doar dacă vă petreceţi viaţa dormind, şi chiar şi aşa ar fi o lecţie importantă. Atâta timp cât sunteţi în viaţă, atâta timp cât respiraţi sunteţi în pragul unei revelaţii. In orice moment sunteţi capabili să vă treziţi şi să o luaţi de la capăt, în Iubire şi Lumină. Acum uitaţi-vă  înapoi la experienţele vieţii voastre. Vedeţi cum fiecare „greşeală”, fiecare dezamăgire v-a condus către o schimbare în calea voastră, sau a deschis noi posibilităţi pentru creşterea voastră.

Nu există eşecuri, Dragilor. Nu există decât învăţare. Din această perspectivă, cu cât ai experimentat mai multe eşecuri cu atât te-ai pregătit mai mult pentru Ascensiune. Şcoala „loviturilor grele”, adică viaţa pe planeta Pământ v-a pregătit pentru unul din următoarele două atitudini- empatie şi mare compasiune sau intoleranţă arogantă. Ce veţi alege? Si ce alegeţi să aplicaţi pentru voi?

În Adevăr, cele mai importante principii după care să-ţi trăieşti viaţa, şi cerinţele fundamentale ale Ascensiunii sunt următoarele:

Nici un suflet nu va atinge nivelul de vibraţie necesar pentru a lua parte la Ascensiunea către dimensiunea a 5-a fără o acceptare completă şi profundă a lor înşişi ca aspecte Divine. Aceasta este cunoaşterea faptului că fiecare dintre noi suntem iubiţi fără excepţie. Acceptarea acestui Adevăr devine apoi Iubire Nesfârşită a Sinelui- ceea ce numiţi Iubire Necodiţionată. In această acceptare, deveniţi Lumină- farul puternic de Iubire ce vă va ridica pe voi şi pe cei din jurul vostru către nivele mai înalte de conştiinţă.

Iubirea absolută şi nesfârşită a Sinelui eliberează Fiinţa de toate experimentările emoţiilor de ruşine, frică şi judecată. Această eliberare eliberează puterea creativităţii, capacitatea de a iubi pe ceilalţi necondiţionat, fără judecăţi sau frică. Este o unire completă cu Sursa şi recunoaşterea Sinelui ca fiind Unul cu Creatorul, şi cu toată conştiinţa.

Noi, Trinitatea Prim Creatorului, Mama/Tata Dumnezeu şi Eu, Sananda, consideră, aceste Adevăruri ca fiind evidente de la sine, că toate sufletele sunt create egale. Suntem cei cunoscuţi ca şi Tatăl (Prim Creatorul), Fiul ( eu) şi Duhul Sfânt (Mama/Tata Dumnezeu).

Aceste denumiri  au fost limitate în trecut ca şi identitate masculină, deşi fiecare dintre noi poartă întregimea ambelor aspecte atât feminin cât şi masculin în natura noastră. Eu, Sananda, sunt expresia masculină a Fiinţei mele Unitare, ce include şi echivalentul feminin, sau Flacăra Geamănă, Lady Nada. M-a însoţit în corp în viaţa mea ca şi Iisus, fiind cea numită Maria Magdalena. Împreună formăm un suflet complet.

Mama si Tatăl Dumnezeu Unul sunt, aspectul masculin şi cel feminin,Creatorii galaxiei noastre, care împreună au imaginat planeta Pământ. A fost născută de Mama Dumnezeu ca expresia esenţei lor unificate, a iubirii lor. Ca şi pentru umanitate, doar Mama are capacitatea de a da naştere de noi suflete. Ea poartă darul naşterii în Fiinţa ei.

Prim Creatorul este Unul, nici masculin, nici feminin, Începutul, Primul Creator. Lady Nada şi Eu suntem sufletul copil al Prim Creatorului, precum şi Mama- Tata Dumnezeu. Am fost creaţi pentru a ne îndeplini misiunile în serviciul Iubirii. Esenţa noastră este Iubirea, şi am dezvoltat această Iubire de-a lungul eonilor de timp, pe măsură ce am învăţat puterea Creaţiei sub supravegherea Creatorului nostru.

Mama-Tata Dumnezeu şi-au îndeplinit destinul ca şi creatori ai acestei galaxii, şi continuă să evolueze şi să se extinde ca Fiinţe de Lumină, ca noi toţi. Fiecare suflet din întreg Cosmosul este o parte din suflarea expansivă a vieţii, cursul inevitabil ce duce la schimbări constante, către o evoluţie constantă către nivele superioare de conştiinţă.

Planeta Pământ, deosebita creaţie a Mamei-Tatălui Dumnezeu, îşi împlineşte destinul  ca şi Mamă fiind o parte a naşterii a tot ceea ce susţine viaţa în interiorul şi pe corpul ei. Materia din care este ea făcută este sursa vieţii pentru toate fiinţele, inclusiv umanitatea. Toate fiinţele născute în corpul ei poartă atât esenţa Sufletelor Create cât şi esenţa materială a corpurilor lor - căsătoria spiritului cu forma ce creează viaţa pe Pământ pe care o ştim.

Prin urmare corpurile pe care le locuiţi acum în timpul şederii voastre aici pe Pământ sunt navele sufletelor voastre, entităţile ce v-au permis experimentarea vieţii în dimensiunile mai joase, mai dense ale atmosferei dimensiunii a 3-a. In vremurile trecute, când se termina o viaţă ca fiinţă umană, corpul era lăsat să se întoarcă înapoi la Mama Pământ, în timp ce sufletul făcea tranziţia către dimensiunea a 5-a.

Acum va fi diferit pentru cei ce aleg ascensiunea înaintea sfârşitului vieţii actuale. Veţi face tranziţia către dimensiunile mai înalte,  dar vă veţi lua corpul cu voi, pentru a fi reînnoit şi readus la starea de sănătate perfectă, şi veţi fi capabili să  păstraţi aceste corpuri dacă doriţi să vă reîntoarceţi pe Pământ.

Dacă reuşiţi înălţarea către dimensiunile mai înalte corpul poate fi păstrat în timp ce voi călătoriţi în corpul vostru de lumină, esenţa fiinţei sufletului vostru. Acest lucru vă va da foarte multă libertate, pentru a experimenta viaţa într-un corp, după cum aţi făcut aici în această viată, sau să călătoriţi în cosmos ca şi conştiinţe fără corp, esenţa sufletului vostru. Veţi putea să vă reuniţi cu Flacăra Geamănă, cealaltă jumătate a Sufletului vostru Creat, ca şi unul. Este versiunea spirituală a ceea ce voi numiţi o situaţie favorabilă ambelor părţi.

Prim Creatorul vrea să contribuie şi el la această discuţie .

 
Vorbeşte Prim Creatorul:

Este o mare bucurie să vorbesc cu voi. Este o perioadă a renaşterii, de vitalitate crescută şi de schimbare. Evenimentele pe care le experimentaţi acum sunt începutul unei noi ere pentru Planeta Pământ, şi vestesc o schimbare a Tot ceea ce Este către o vibraţie mai mare. Toate fiinţele din Multivers- Universurile din şi dincolo de percepţia umană-  iau parte la valul în creştere ce îi ridică pe toţi către nivele de existenţă mai înalte. Intr-adevăr fiecare fiinţă in fiecare colţ al Universului va simţi efectele acestei mari renaşteri.

Intenţia mea e ca fiecare să aibă libertatea de a creşte, să se înalţe către dimensiuni mai înalte. Este dreptul din naştere al tuturor fiinţelor, această mişcare naturală către expansiune.  Este simţită pretutindeni, individual sau în grupuri, deşi multe părţi ale cosmosului au evoluat deja către experienţe de viaţă trăite ca şi identitate de grup, ca o conştiinţă unită.  Este evoluţia iubirii de a se uni cu alţii în armonie şi beatitudine. Este destinul vostru să faceţi la fel această tranziţie, deşi umanitatea are o cale lungă de străbătut. Experienţa voastră ca indivizi- etapa individualizării- a fost o experienţă productivă de învăţare, una ce vă va aduce multe bogăţii şi profunzime în alăturarea voastră la Unitate.

Pentru voi, din spatele Vălului Uitării ce acoperă cunoaşterea acelor dimensiuni mai înalte pe care le-aţi experimentat ca şi Acasă între incarnări, nu este la fel de clar că sunt lumi peste lumi pentru voi de explorat. Vi se pare că existenţa este ceea ce vedeţi şi ceea ce simţiţi în actualele corpuri, prin folosirea celor cinci simţuri. Aceasta este a o parte a Marelui Experiment, desigur. V-a permis să experimentaţi liberul arbitru. Dacă aţi fi avut aceeaşi înţelegere pe care o aveţi în dimensiunile mai înalte, nu aţi fi fost capabili să faceţi alegeri independente, deoarece Viziunea dimensională îţi permite să vezi cauza şi efectul, îndepărtând misterul asupra unde te-ar putea duce luarea unei decizii.

Aşadar, în dimensiunea a 3-a a Pământului, aţi avut opţiunea să vă direcţionaţi viaţa ca răspuns al experienţei voastre în corpurile mentale, emoţionale, fizice şi spirituale. Elementul fizic, combinat cu liberul arbitru a creat un mediu de învăţare superior, cu oportunitatea de a alege legătura cu mine şi cu celelalte fiinţe în formă de spirit, sau o viaţă fără Iubirea şi sprijinul Raiului. Aceia care au păstrat această legătură sau se trezesc acum către ea vor avea calea liberă. Reunindu-va cu puterea Iubirii, vă veţi putea lua zborul.

Pe măsură ce fiecare se trezeşte către posibilitatea împlinirii acestei minunate tranziţii împreună, veţi avea nevoie de învăţători, mentori şi ghizi pentru a vă ajuta să faceţi saltul în necunoscut. Ghizii voştri au străpuns deja vălul şi vor fi conştienţi de minunăţiile ce vă aşteaptă. Veţi primi tot sprijinul necesar, atâta timp cât aveţi nevoie de el. Si aceasta face parte din plan.

Mulţi dintre voi sunteţi Maeştri Înălţaţi incarnaţi ce au venit să ajute. Şi ei a trebuit să facă efortul trezirii din oprimarea şi Întunericul ce a apăsat pe umerii tuturor. Au trăit multe vieţi pregătindu-se pentru acum, adunând înţelepciune şi putere, şi acum lucrează pentru curăţarea tuturor reziduurilor de suferinţă de acum şi din vieţile trecute, pentru a vă putea conduce dintr-o poziţie de Iubire Absolută.

In timpul fiecărei etape de creştere a procesului Ascensiunii, sunt suflete care sunt cu un pas înainte pentru a-i conduce pe ceilalţi către Lumină. Pe această planetă, cei numiţi Kumara, a căror creştere ca şi suflete a fost împlinită de eoni pe planeta Venus, au jucat un rol important. Sunt familia lui Sananda care a manifestat un interes special pentru această Ascensiune, şi sunt toţi copiii inimii mele.

De eoni, au evoluat în această poziţie de influenţă în virtutea nivelului lor de învăţare şi a dobândirii cunoaşterii dimensiunilor mai înalte. Se numără printre Fiinţele Iluminate cu poziţie de responsabilitate pe planeta voastră şi ca membri ai Înaltului Consiliu al Federaţiei Galactice şi mai mult de atât. Obiceiul este ca aceste Fiinţe Iluminate să servească ca şi Regenţi ai Planetei Pământ- acei lideri ce îşi asumă responsabilitatea pentru evoluţia şi dezvoltarea tuturor fiinţelor planetei.

Regenţii, cunoscuţi ca şi Lorzi ai Lumii, îşi îndeplinesc atribuţia pentru o perioadă de 2000 ani, ani tereştri. Regenţii aleşi de Consiliul de fiinţe al acestei planete şi nu numai, pentru această perioadă de tranziţie sunt cei cunoscuţi ca şi Lord St. Germain şi Lady Portia.  Ei au preluat sarcina de la foştii Regenţi, Lord Sanat Kumara şi Lady Venus. După cum unii dintre voi ştiu, în recenta sa incarnare terestră Sanat Kumara a pregătit-o pe Katrhyn 30 de ani asupra vechii tehnici de „Visual Centering”, pentru a o pregăti pentru munca pe care o face acum. Desigur niciunul dintre ei nu ştia acest lucru atunci. Ştiau doar că simt unul pentru altul o legătură puternică, şi s-au iubit foarte mult.

Interesul special şi angajamentul lor în Iubire şi Lumină au fost recunoscute de eoni de timp, iar iubirea lor pentru Mama Pământ şi umanitate este statornică. Pregătindu-se pentru această responsabilitate, fiecare dintre ei a dus vieţi ca şi conducători de oameni. St. Germain este cunoscut pentru incarnarea sa ca şi alchimist, scriitor şi lider politic, în timp ce Lady Portia a avut poziţii politice puternice ca şi regină în diferite ere în câteva ţări. Împreună şi separat au ajutat la bătătorirea terenului pentru Ascensiune.

Mediumul nostru Kathryn, nu este foarte confortabil fiind şi subiectul şi scribul acestor discuţii, dar o asigurăm că aceasta nu este singura sursă de informare asupra acestui subiect. Ii asigurăm şi pe ceilalţi că eşti într-adevăr un aspect al lui Lady Portia, şi Flacăra ta Geamănă este un aspect al lui St. Germain, şi faci un serviciu extraordinar prin răspândirea acestor învăţături ale acestor Maeştri.

Este timpul acum ca,  pe Pământ, să începeţi toţi să aplicaţi lecţiile oferite aici, atât în învăţăturile lui Sananda, dar şi în mesajele Mamei/Tatălui Dumnezeu ce au fost adunate pe acest sitewww.whoneedslight.org.

 Aceasta este sursa originală a învăţăturilor noastre, ce au fost scrise mai întâi în Engleză. Traducerile au fost făcute în multe limbi, iar mesajele pot fi copiate fără plată, dar originalele vor fi mereu considerate sursa autentică.

Vă dăm orice poate fi oferit în scris, iar Maeştrii voştri predau Adevărata Cale pe tot globul, dar depinde de voi să citiţi cu inima deschisă, să fiţi dispuşi să schimbaţi ideile adunate ca urmare a învăţăturilor religioase, şi mai presus de toate, să vă ridicaţi vibraţia astfel încât să fiţi pregătiţi să ascensionaţi atunci când portalurile devin vizibile pentru voi. Este alegerea şi responsabilitatea voastră să vă pregătiţi, precum Maeştrii voştri Inălţaţi au făcut-o în trecut. Vă trimitem valuri de energie de vindecare pentru a vă spăla vechile sentimente, vechile convingeri şi vechea durere pentru a trăi experienţa fiinţelor de Iubire ce v-aţi născut a fi.

O să vă ofer o ultimă explicaţie legată de ceea ce aveţi nevoie pentru ascensionarea personală:

1)  va trebui să aveţi o stăpânire completă asupra emoţiilor, gândurilor şi sentimentelor voastre,  astfel încât să permiteţi doar exprimarea emoţiilor de vibraţie înaltă precum Iubirea, Compasiunea, Bunătatea, Iertarea, Bucuria, Râsul, Armonia şi Pacea.

2)  Preluaţi comanda asupra gândurilor astfel încât să refuzaţi accesul acelor gânduri şi idei ce cauzează îndoială, furie, resentimente, anxietate şi disperare, sau care induc aceste sentimente altora. Nu insistaţi că aceasta este „realitatea”. Aceste gânduri sunt toate manifestările Întunericului şi învăţăturilor întunericului din trecut.

3)  Înţelegeţi că auto-apărarea este doar ceea ce este. Iniţierea unui atac asupra celuilalt, indiferent de scuza proclamată nu este acceptată de Dumnezeu.

4)  Păstraţi mereu o stare de bunăvoinţă, bunătate şi compasiune faţă de voi şi faţă de ceilalţi oameni. Orice religie sau atitudine ce proclamă ostilitatea, dezaprobarea sau condamnarea altora este falsă şi nu aparţine Creatorului.

5)  Acceptaţi că voi, şi toate animalele, vegetalele şi mineralele de pe planeta Pământ sunt fiinţe conştiente cu sentimente, gânduri şi aspiraţii către ascensiune. Abţineţi-vă de la consumul animalelor, deoarece sunt prietenii voştri. Veţi creşte împreună şi veţi primi sprijin din partea celorlalte Regnuri.

 6)  Protejaţi-vă planeta cum v-aţi proteja propriul copil, deoarece ea este sursa Vieţii. Nu permiteţi invadarea şi atacul corpului ei, indiferent de scuza oferită sau dreptul asumat.

7)  Alăturaţi-vă celorlalţi, în special incluzând copii, pentru pregătirea conştientă cu bucurie pentru acest prea-important eveniment. Nimic nu este mai important în viaţa voastră care să merite atenţia voastră ca şi asigurarea propriei ascensiuni şi a celor din jurul vostru.

8)  Permiteţi Iubirii Nesfârşite din partea noastră să curgă prin corpul vostru şi să vă umple inimile. In acest mod, permiteţi ca ascensiunea voastră să fie fără efort.

9)  Predaţi răbdarea, compasiunea şi iubirea nesfârşită prin propriile voastre acţiuni, ce vorbesc mai tare decât orice aţi spune. Faceţi pace cu cei din jurul vostru, şi veţi trăi în pace.

10)                    Abordaţi această provocare cu Bucurie, deoarece este cu sigura scara către Rai.

Acestea sunt Poruncile mele şi dorinţa Inima mele, să văd pe fiecare dintre copiii mei Pământeni ascensionând cu bucurie, pe măsură ce toţi împliniţi destinul umanităţii, de a trăi în pacea şi armonia dimensiunii a 5-a. Sunt Legi Universale, şi traiul după aceste Legi vor aduce bucurie şi împlinire fiecărei fiinţe de pe Pământ şi în Ceruri.

Vă ofer Iubirea mea, încrederea în natura voastră înnăscută, şi sprijinul Maeştrilor de încredere pentru a ajuta la netezirea drumului.  Fie ca zilele voastre să fie pline de Râset şi Bucurie.

Eu SUNT  Prim Creatorul vostru.

Transcris de Katryn E. May ,31 august 2013, 12 PM.

Traducere Alina

Sursa: http://www.whoneedslight.net/page/482499958

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu