joi, 17 aprilie 2014

NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 8


Capitolul 8

Transcrisă de Kathryn E. May,  19 august 2013

Eu sunt, Iisus/ Sananda,

Aceste lucruri îi vor înfuria pe unii oameni, altora le va stârni confuzia, iar pe alţii ii vor bucura peste măsură. Ceea ce spun eu în aceste Noi Scripturi este extrem de diferit de Scripturile scrise în elaborarea devenită Noul Testament al Bibliei. Desigur, nu eu am scris acele capitole. Unele au fost scrise de oamenii apropiaţi mie  discipolii mei, aşa cum au fost numiţi ei, dar cele mai multe au fost scrise mult după plecarea mea, prin urmare nu erau cuvintele mele, şi adeseori nici măcar gândurile mele. Cei care au studiat Biblia ar trebui să poată distinge la ce mă refer. Orice învăţătură care nu se bazează pe Iubire nu este a mea, nici a lui Dumnezeu.

Mai este o problemă cu Biblia, şi de aceea multe din scrierile importante au fost excluse în mod deliberat. Draga mea soţie, Maria Magdalena, a predat despre Adevărata Cale alături de mine, în armonie cu ideile pe care am venit să le împărtăşesc lumii. Ea a fost scriitorul familiei, cu aprobarea mea entuziastă, şi a documentat unele din cele mai importante învăţături, care am sperat ca vor rămâne pentru posteritate. Din nefericire, au fost ascunse când Împăratul Constantin  a autorizat volumul ce a devenit apoi Biblia.

Aceste scrieri vor fi găsite curând, şi când ne vom întoarce să mergem printre voi, vocea ei va fi din nou auzită, ca o Lumină strălucitoare ce a fost dintotdeauna. Atunci am sperat ca prezenţa ei să influenţeze schimbarea în atitudinea culturală vizavi de femei, dar în linii mari nu a fost aşa cum am sperat. Grupul de bărbaţi care a decis să o discrediteze, aruncând îndoială asupra caracterului ei moral, a făcut acest lucru cu intenţie clară : au creat o poveste care să-i afecteze credibilitatea şi astfel şi puterea  de a atinge un număr mare de persoane prin învăţăturile ei.

Gândiţi-vă cât de diferită ar fi fost atitudinea faţă de femei în acele ţări care se intitulează „creştine” dacă adevărata ei identitate şi puterea ei ar fi fost recunoscute. A fost partenerul şi colaboratorul meu egal. Forţa ei m-a susţinut în momentele dificile, aşa cum a făcut-o şi Mama mea Maria. Împreună au fost o fortăreaţă de Iubire şi înţelegere care mi-au uşurat calea în acei ani dificili. Nu aş fi reuşit singur.

Accentul pe dominaţia masculină şi exclusivitate pe care o prezintă Biblia este departe de adevărata poveste a vieţii mele şi a discipolilor mei apropiaţi. Am fost crescuţi în spiritul tradiţiei iudaice a legăturilor de familie apropiate şi solide, ce aprecia parteneriatul între părinţi, punand accent pe minunatul dar reprezentat de copii. Simţim în continuare la fel în legătură cu legătura sfântă între un bărbat şi o femeie şi marea nevoia a tuturor copiilor de a avea un cămin de sprijin stabil. Dar nu condamnăm pe nimeni care poate crea o versiune alternativă a acestui parteneriat de iubire. In cadrul căminului unei familii, atmosfera de Iubire contează cu adevărat, nu identitatea individuală, sexul sau vârsta membrilor participanţi.

Fiinţele umane sunt fiinţe sociale, şi toţi avem nevoie de o companie bună, de mângâiere când ajungem acasă din călătoriile noastre, fie că este vorba o zi la birou lucrând cu hârtiile, sau o zi la aratul câmpului. Toţi avem nevoie de iubirea unei familii care să ne îmbrăţişeze într-o atmosferă hrănitoare de Lumină. Din nefericire, generaţiile de copii au supravieţuit cu un minim de mângâiere, şi fără Iubire din toată inima. Acest lucru se schimbă. Acum copiii sunt văzuţi ca o promisiune a viitorului şi ca o speranţă pentru o lume mai bună decât cea în care au trăit părinţii lor.

Mulţi au auzit de copiii de cristal sau copiii indigo. Par a fi o rasă diferită, o versiune avansată a umanităţii decât orice a văzut Pământul până acum. Este adevărat că sunt literalmente creaţii cristaline. ADN-ul lor este diferit de cel al părinţilor lor în sensul că latentele lor catene au fost deja activate. Veţi simţi cu toţii că deveniţi din ce în ce mai mult ca ei în fiecare zi. Pe măsură ce şi ADN-ul vostru este activat, creativitatea voastră se amplifică, iar capacitatea de a simţi Iubire continuă creşte. Ca aceşti noi copii, voi deveniţi şi mai mult Zeii şi Zeiţele ce v-aţi născut a fi.

Vedeţi voi, aceşti copii nu sunt o creaţie nouă. Sunt o reapariţie a adevăratei identităţi a omenirii, revenirea la extraordinara paradigmă a inteligenţei şi puterii, ce aparţin planului ascensiunii. Ascensiunea pentru care vă pregătiţi acum este de fapt întoarcerea la gloria Pământului original ce era Paradis- un loc minunat de pace, armonie şi mulţumire.  Cu toate acestea, darul unui Paradis minunat nu a fost îndeajuns pentru dezvoltarea sufletelor unei specii harnice, curioase, creative şi agresiv de receptive cum aţi fost voi. De aceea am decis împreună în Consiliile noastre ca Pământul să coboare în dimensiunea a 3-a, în mod temporar, pentru a desfăşura adevărate teste de curaj, integritate şi onoare.

Şi acum vă aflaţi aici, după multe vieţi în planul terestru. Aţi fost răniţi şi loviţi atât în corpurile cât şi sufletele voastre. Acum este vremea vindecării; pentru că aţi părăsit deja vibraţiile joase ale vieţii în dimensiunea a treia. Vă treziţi puţin câte puţin către adevărul că totul s-a schimbat, şi că şi voi va trebui să faceţi acest lucru. Vă mai agăţaţi de vechile tipare, de vechile idei, şi mulţi sunt presaţi să renunţe la vechiul mod de trai, chiar dacă acesta era plin de durere, resentimente şi suferinţă.

Ce vă ţine, Dragilor,  legaţi de tradiţiile care v-au înrobit minţile şi v-au pedepsit corpurile? Ce consideraţi atât de preţios încât  nu puteţi să vă despărţiţi de el, chiar dacă vă plângeţi atât de amar de stresul vieţii zilnice? Ce aveţi de pierdut în afară de frică, durere, tristeţe? Viaţa în dimensiunile mai înalte nu este nouă pentru voi; aţi experimentat-o în spatele vălului între fiecare dintre vieţi. Aţi trăit in Paradis  în compania Raiului. Aţi băut din cupa vieţii veşnice şi aţi simţit Iubirea nesfârşită a Mamei/Tatălui Dumnezeu. Amintirile sunt acolo în inima/mintea voastră- acel loc în inima voastră  unde gândiţi cu sentimentele voastre, şi unde vă conectaţi cu Sinele vostru Superior.

Sinele vostru Superior este legătura sufletului vostru cu dimensiunile mai înalte. In acest moment este exact deasupra capului vostru,  în celălalt capăt al Vălului, în dimensiunea a 5-a. Ascultaţi, Dragilor, şi veţi auzi îndemnurile sufletului vostru la fel de clar precum auziţi ceasul deşteptător dimineaţa sau claxonul maşinii în drum spre muncă. Treziţi-vă la vocea dinăuntrul vostru ce vorbeşte despre Iubire, Adevăr şi Speranţă. Aţi numit-o intuiţie. Este vocea lui Dumnezeu din interiorul vostru, peste tot în jur, îndemnându-vă să vă ridicaţi şi să vă luaţi locul în minunata aventură ce vă aşteaptă.

Data viitoare când vă mai întrebaţi dacă să aveţi încredere în intuiţie sau să găsiţi o soluţie mentală, opriţi-vă şi reconsideraţi ideea. Cum se rezolvă mai bine problema: având încredere în înţelepciunea lui Dumnezeu şi înţelepciunea cosmosului, sau adunările şi scăderile din creierul vostru, unde aveţi doar informaţia pe care aţi învăţat-o de la alţii? Răspunsul ar trebui să fie clar. Creierul vostru, pe care îl numim seiful de cunoştinţe, este precum computerul vostru. Poate arhiva, căuta şi recupera. Nu poate lua decizii; îţi poate spune doar ce au ţi-au zis alte persoane în legătură cu deciziile lor. Nu este un mod eficient de a-ţi conduce viaţa.

Vocea interioară, vocea inimii/minţii voastre este conectată cu mintea conştientă, ce nu se află în creierul vostru dar dăinuie etern cu sau fără corp. Este o resursă complexă, supravegheată de Sinele vostru Superior, care are acces la toate amintirile din multiplele vieţi şi vă poate pune la dispoziţie abilităţile şi cunoştinţele acumulate în alte vieţi. De aceea unele abilităţi par atât de „naturale”. Cel mai probabil ele au fost antrenate dinainte într-o anumită formă. De exemplu, uşurinţa de a învăţa anumite limbi este cel mai probabil rezultatul faptului că le-aţi vorbit în alte vieţi; interesul pentru vindecare, medicină este probabil rezultatul unei preocupări de lungă durată şi aşa mai departe.

Sunteţi fiinţe cu multe faţete, mult mai complexe şi înţelepte decât vă imaginaţi. După ascensiune, toţi veţi avea acces la aceste amintiri legate de viaţa voastră, şi veţi putea studia înregistrările Akashice ale celorlalţi de asemenea. Veţi afla adevărul despre istoria voastră, despre istoria planetei, şi cât de puţin au descoperit experţii şi oamenii voştri de ştiinţă. Sunt noi descoperiri în fiecare zi, multe dintre ele atât de anormale încât antropologii nu ştiu cum să le clasifice sau să le descifreze, şi multe dovezi importante sunt puse deoparte, în sertare, pentru mai târziu.

Ce ştiţi cu adevărat despre Planeta Pământ şi locuitorii ei? Oare umanitatea şi celelalte specii „au evoluat” după sistemul de experimentare empiric încercare-eroare, sub influenţa forţelor externe? Foarte puţin. Au fost câteva adaptări ce s-au petrecut datorită condiţiilor externe, dar au fost puţine. Cele mai multe dintre schimbări sunt făcute sub supravegherea Prim Creatorului, executate de Mama/ Tatăl Dumnezeu şi alţi mari Maeştri. Voi aţi fost creaţi, Dragilor, printr-o strădanie de colaborare ce s-a întins pe milioane de ani în timp pământean. Au fost şi alte câteva civilizaţii înainte, aşa cum aţi aflat din scrierile Mamei /Tatălui Dumnezeu în ultimii ani, şi aceste civilizaţii au avut un impact direct asupra dezvoltării umanităţii.

Veţi învăţa despre adevărata antropologie şi istorie politică a dragei voastre planete când Dezvăluirea va fi completă, întrucât fundalul motivului pentru care Surorile şi Fraţii voştri Stelari sunt aici este relevant pentru unde vă aflaţi acum. Vor avea poveşti uimitoare de spus care vă vor fermeca în multele ocazii de stat la poveşti. Vedeţi voi, au mult mai multe de oferit decât doar tehnologia avansată ce vă va îmbunătăţi imediat viaţa, sănătatea voastră şi a planetei. Vă vor restabili legăturile inconştiente profunde cu evenimente fascinante care acum sunt mult peste înţelegerea voastră. Sunt nerăbdători şi încântaţi de această oportunitatea de a vă ajuta să învăţaţi multe din lucrurile care i-au ajutat pe ei în propria lor Ascensiune planetară.

Cine sunt aceşti Fraţi şi Surori care sunt nerăbdători să vă ajute? Vin de aproape şi de departe, ca să spun aşa. Mulţi sunt din propria voastră galaxie, de pe Sirius, Pleiade, Săgetător şi altele, numărând nouă planete în Galaxia Calea Lactee locuite de fiinţe umanoide. Mai sunt şi alţi nenumăraţi vizitatori de pe alte galaxii, unele din sisteme stelare îndepărtate de care nu ştiu oamenii voştri de ştiinţă. Toţi vin cu navele lor să ajute cum pot.

Să vă povestesc o întâmplare recentă legată de aceşti vizitatori. Mulţi dintre voi aţi auzit de arcturieni. Sunt o civilizaţie evoluată ce a atins un nivel de identitate de grup de cooperare; preferă să lucreze în unitate unii cu alţii mai degrabă decât să fie cunoscuţi ca şi individualităţi unice. Deşi se pot şi separa pentru a comunica cu voi, preferă să aibă o identitate de grup cu care sunt foarte eficienţi şi cu care se simt foarte bine. Sunt vindecători avansaţi şi au depus mult efort în studierea umanităţii. Sunt foarte interesaţi de combinaţia gândire-emoţie pe care o posedaţi, şi au dezvoltat instrumente foarte eficiente pentru vindecarea afecţiunilor ce rezultă din interacţiunea dintre fiinţele psihosomatice (sentimente/corp).

Recent, Lady Portia a început sesiunile de  vindecare pe BlogTalkRadio.com, la cererea noastră, şi sute de voluntari- circa 1000- s-au înscris fiind dispuşi să acorde din energia lor celor care au cerut vindecarea. Noi cei din dimensiunile mai înalte ne-am alăturat acestei aventuri comune, iar rezultatele au fost uimitoare. Cand au fost invitaţi arcturienii să se alăture Maeştrilor, Mamei /Tatălui Dumnezeu, Arhanghelului Mihail, St. Germain şi mulţi alţii, au răspuns apelului prin aducerea navelor lor de vindecare pentru a vindeca întreaga planetă.

Mai întâi, două mari nave mamă au parcat pe orbite mari deasupra Polului Nord şi Polului Sud, apoi patru alte nave mai mici s-au poziţionat de-a lungul celor patru puncte ale ecuatorului.

Întrucât au fost chemaţi, au venit. Acesta este un exemplu de materializare- crearea a ceea ce ceri- ce acum este posibilă. Acum ei vor ajuta la vindecarea întregii planete. Puteţi toţi să vă aşteptaţi la vindecări „miraculoase”, ca şi mulţi dintre participanţii la sesiunile de vindecare de pe internet.  Pe măsură ce numărul vindecătorilor creşte puterea intenţiei devine o sursă irezistibilă încât nicio afecţiune sau boală nu poate supravieţui în prezenţa sa.

Aceast demers de vindecare a dezlănţuit mii de energii întunecate care încearcă să se lipească de Lucrătorii în Lumină ca şi gazde pe care îi văd ca ultima lor speranţă de supravieţuire. După cum deja ştiţi, Lucifer s-a întors Acasă, în braţele iubitoare ale Mamei/ Tatălui Dumnezeu, la flacăra lui geamănă Arhanghelul Gabriel, şi la mult iubiţii lui fraţi şi surori. A fost primit ca un erou, spre surprinderea sa, crezând că lungul lui drum pe Pământ a eşuat in a aduce lumină şi o vibraţie mai  înaltă pe planetă, care a constituit planul său.

Energia întunecată intenţionat creată numită „Satan” a fost capturată şi trimisă în Lumină. Entităţile întunecate au auzit despre acest lucru şi sunt în haos şi confuzie întrucât au fost manipulaţi să creadă că Lucifer este Diavolul, reprezentatul tuturor relelor, şi puternicul lor lider. Acum sunt uimiţi să descopere că cel numit Lucifer este de fapt esenţa Iubirii şi Luminii, şi încep să iasă din întunecatele lor ascunzişuri temători, confuzi, dezamăgiţi  şi disperaţi. Mulţi se agaţă de Lucrători în Lumină nesuspicioşi, în efortul de a găsi o cale de a fi salvaţi. Mulţi sunt acum dispuşi să se întoarcă spre Lumină, să fie iertaţi şi reprimiţi în Iubire.

Se fixează cu miile de Pilonul de Lumină al Gabrielei ce o protejează şi o înconjoară. Ca o echipă Lucifer, Arhanghelul Mihail, St. Germain şi eu, împreună cu Shatoose Mother Ama, Dumnezeu Tatăl, Arcturienii şi mulţi alţii, îi îndrumăm şi îi liniştim. Îi înfăşurăm într-un cocon de Lumină, şi majoritatea dintre ei aleg să se întoarcă la Sursă pentru a fi înapoiaţi Luminii.

Acesta este cu adevărat un demers uriaş. Gabriela s-a oferit cu bucurie să ajute ca fiind Lumina ce atrage cu miile Entităţile Intunecate, îngrozite să se întoarcă din cauza a ceea ce au făcut. Acestea se tem de pedeapsă, şi primesc în schimb bunătate, iertare şi Iubire nesfârşită. Le conducem, una câte una, către Lumină pentru a se întâlni cu Dumnezeu. Planeta este în sfârşit curăţată de cei Intunecaţi, majoritatea dintre ei fiind adepţi îndrumaţi greşit. Este cu adevărat un triumf al Luminii asupra Intunericului.

Suntem recunoscători echipelor de vindecare de pe Pământ, Lucrătorilor în Lumină ce au învăţat să înlăture aceste Entităţi Intunecate, şi echipei tot mai mare de vindecare de pe internet ale căror energii au inspirat acţiuni atât de pozitive. Acesta este un exemplu de sinergie produsă atunci când sute de oameni îşi unesc forţele pentru a-şi concentra energia către un singur rezultat pozitiv: vindecarea şi Ascensiunea Planetei Pământ. Merge de minune, şi va continua ridicarea conştiinţei, şi aşadar şi nivelul de vibraţie a întregii planete.

Trimiţând Iubire şi Lumină celor care au nevoie de vindecare fizică, creaţi un val de conştientizare al interacţiunii dintre gândirea Intunecată şi boală, între anxietate, disperare,boală şi întuneric. Pe măsură ce vindecarea continuă, şi sănătatea perfectă devine un vis în mintea fiecăruia, întunericul dispare în eter, iar disperarea este înlocuită cu bucuria. Aceste „miracole” vor deveni la ordinea zilei pe măsură ce, din ce în ce mai mulţi oameni încep să atingă entuziasmul şi Iubirea dimensiunii a 5-a şi visul Ascensiunii pe care l-am împărtăşit de milenii.

Eu sunt Iisus/Sananda, şi sunt aici în serviciul vostru.

Transcris de Kathryn E. May, 19 August 2013, 11 pm, EDT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu