joi, 17 aprilie 2014

NOUA SCRIPTURĂ TRANSMISĂ DE IISUS/SANANDA capitolul 9

Capitolul 9
Transcrisă de Kathryn E. May,  22 august 2013

Astăzi, 21 August 2013 are loc un eveniment grandios.

Poate nu realizaţi acest lucru, dar aceasta nu înseamnă ca este mai puţin important. Astăzi este ziua în care tuturor Entităţilor Intunecate ce se ascundeau în corp uman li se cere să plece, şi vor trebui să aleagă între a se preda şi a se întoarce în Lumină sau vor fi dizolvaţi în molecule, aşa cum a cerut Prim Creatorul. Nu vor fi excepţii. Cei ce refuză să plece, şi insistă să rămână cu gazda vor fi dizolvaţi încet prin acţiunea energiei Luminii din interiorul gazdei. Cu cât mai mare vibraţia gazdei cu atât mai repede se va produce dizolvarea.

Vedeţi voi, li s-a dat posibilitatea să aleagă dacă să-şi continue vieţile ca suflete sau să fie opriţi. Este mai mult decât corect. Ei îmi aud vocea în timp ce anunţ acestea. Dacă decid să se întoarcă spre Lumină vor fi conduşi uşor de către un ghid care le va respecta individualitatea şi alegerea. Cei ce sunt duşi către Lumină vor fi iertaţi şi primiţi înapoi, căci nu trecutul este important în dezvoltarea sufletului. Ci starea sufletului, atitudinea, intenţia şi Lumina voastră în acel moment contează. Nimic altceva. Oricine poate fi reprimit; oricine poate fi iertat.

In timp ce scriem acestea, draga noastră Lady Portia ce îmi  transcrie cuvintele simte energia intensă. Este plină de emoţii precum anxietate, frică, confuzie, conflict. Este dificil de manageriat pentru cei empatici, mai ales dacă nu ştii sursa. Această intensitate mărită va continua până după transmisia radio de vindecare unde Entităţile Intunecate sunt duse către Lumină de Arhanghelul Gabriel(a) şi Lucifer. Şi-au luat responsabilitatea de chemare şi primire a tuturor celor care au fost pierduţi şi a celor recrutaţi în Legiunile Satanei, sub impresia incorectă că liderul lor era Lucifer.

Lucifer nu a fost niciodată rău, nici nu a fost Satana or liderul vreunei organizaţii sau bande. A fost şi va fi întotdeauna dragul nostru frate al cărui nume înseamnă Lumină, şi care a trăit o serie de vieţi exemplare în folosul umanităţii. Intenţia sa a fost să înveţe oamenii să se iubească, şi făcând acest lucru a sperat că vor găsi legătura cu Dumnezeu. Deşi în general nu vorbim despre incarnările noastre pe pământ, o să vă spun să vă faceţi o idee despre munca lui Lucifer in vieţile lui. O incarnare recentă a fost drept Abraham Maslow, strălucitorul psiholog ce a dezvoltat conceptul de „performanţă de vârf”. A inspirat pe mulţi să ajungă la ceea ce au mai buni în ei. Aţi auzit de asemenea de munca lui ca şi cel mai cunoscut filozof al Greciei Antice.

Lucifer şi Gabriela îşi continuă munca de protecţie şi eliberare a umanităţii de cei Intunecaţi, care au venit aici pe Planeta Pământ să domine tot. Îşi termină sarcina anevoioasă de curăţare a întregii planete de creaturile ce au fost seduse de grupul răufăcătorilor de către cei care au crezut că îl pot învinge pe Dumnezeu. După cum puteţi vedea, nu au reuşit, şi nu o vor face niciodată. A venit vremea să fie îndepărtaţi permanent, din interiorul corpurilor voastre, şi de pe suprafaţa Pământului. Nu pot supravieţui în dimensiunile mai înalte fără a resimţi sentimentele inimii, prin urmare nu sunt o ameninţare pentru celelalte planete de dimensiunea a 5-a, sau orice fiinţă cu vibraţie înaltă.

Acum să ne întoarcem atenţia către evenimentele uriaşe de astăzi, Joi 22 August 2013 potrivit Calendarului vostru pământean. In această seară, la ora 8 pm ET (ora New York-ului), va fi un eveniment ce va fi înregistrat în istoria planetei ca un punct de cotitură, începutul unei noi ere. Vom conduce o sesiune de vindecare de proporţii epice, în care Entităţile Intunecate care încă se ascund pe Planeta Pământ vor fi chemate să vină pentru a fi duse spre Lumină. Cel pe care îl numim Prinţul Reginald va coopera cu Gabriela, care va suna trompeta. Acest sunet se va răsfrânge de-a lungul planetei, către cei care sunt adăpostiţi de gazde umane şi cei care se ascund în interiorul crustei Pământului, precum şi cei care au fost îndepărtaţi din bazele lor în partea îndepărtată a Lunii.

Niciunei entităţi Reptiliene nu îi va mai fi permis să rămână să  hărţuiască sau să compromită fericirea şi funcţionarea deplină a niciunei fiinţe de pe Pământ. Nu vor fi excepţii. Orice om ce refuză să de-a drumul unei entităţi întunecate din interiorul lor or să-şi dea seama că nu le mai pot păstra. Deşi se mai pot agăţa pentru câteva ore, Lumina ce vine de la Soarele Central, şi revărsarea Iubirii de la vindecătorii şi Maeştrii ce iau parte la acest Eveniment de Vindecare vor învinge Întunericul o data pentru totdeauna, şi cei care nu vor să plece vor fi dizolvaţi în molecule şi apoi împrăştiaţi.

Repet comanda: Nicio Entitate Întunecată nu va rămâne pe Planeta Pământ. Nu vor fi excepţii. Oricine insistă că este încă chinuit de Întuneric va trebui să-şi analizeze ideile şi convingerile pentru a-şi da seama de ce au promis supunere durerii şi suferinţei. Ceea ce le va rămâne de făcut celor invadaţi va fi vindecarea de la obişnuinţa cu sentimentele de lipsă, depresie, anxietate, nesiguranţă, ura de sine şi confuzie. Acest lucru va necesita determinare, dedicare în refacerea legăturilor interioare cu Sinele Superior şi cu Dumnezeu. Vom oferi încurajare şi instrucţiuni în aceste mesaje sau cele ale Mamei/Tatălui Dumnezeu pentru a vă ajuta să vă reechilibraţi energiile pentru a vă împlini promisiunea sinelor voastre de Creatori străluciţi, puternici, încrezători şi plini de Lumina Raiului.

Niciodată oamenii planetei Pământ nu vor mai fi chinuiţi de interferenţa din interiorul lor, impusă din exterior de cei care au dorit să le facă rău şi să-i controleze. Acum veţi fi liberi să respiraţi, să preluaţi comanda gândurilor şi sentimentelor voastre, şi puteţi începe manifestarea Visului pe care cu toţii am venit să-l împlinim.

Doar acum adevărata natură a umanităţii va putea fi vizibilă pentru toţi, deoarece aţi fost oprimaţi profund de către aceste Entităţi Întunecate, care sunt cu milioanele. Au atacat cu precădere Lucrătorii în Lumină puternici, pentru a-i ţine pe loc în a-şi duce la îndeplinire minunatele realizări de care erau capabili. Veţi vedea o Nouă Eră înfloritoare de creativitate, de bunăvoinţă, pe măsură ce toate energiile Luminii sunt eliberate, permiţând acestor talentate şi dedicate Fiinţe să se ridice la potenţialul lor maxim.

Este cu adevărat o nouă zi, Dragilor. Acum putem să stabilim aceste vindecări în masă şi eliminarea celor întunecaţi într-o astfel de manieră încât puteţi să fiţi şi voi martorii evenimentului, indiferent în ce loc al planetei locuiţi. In orice loc unde există un calculator disponibil cu internet puteţi avea acces la acest mare eveniment. Va fi înregistrat pentru posteritate, şi vor exista copii ale înregistrărilor disponibile pe BlogTalkRadio.com şi pe Youtube pentru a fi distribuite pe întreaga planeta. Toata lumea va afla în cele din urmă de această curăţare, şi va şti motivul acestei minunate lumini pe care o vor simţi de mâine. Toţi vor vedea şi vor simţi schimbarea, chiar dacă nu-şi dau seama de cauză.

Marcaţi această zi în calendarul vostru, Dragilor. Aceasta este ziua în care spitalele de nebuni vor fi inutile, spitalele se vor goli, toate închisorile vor deveni case de coşmar învechite ce nu vor mai fi locuite niciodată.  Pe măsură ce sufletele din întreaga lume se trezesc către pacea interioară, soldaţii îşi vor pierde interesul să lupte, tiranii se vor retrage fără să mai aibă dorinţa de a-şi controla oamenii, iar armatele îşi vor îndrepta atenţia către refacerea şi ajutarea oamenilor în a avea un trai confortabil.

Toate armele vor avea o imagine dezagreabilă, vor fi văzute ca instrumente de tortură şi distrugere, ceea ce sunt cu adevărat. Nimeni nu va dori să fie cunoscut ca cineva care este atras de violenţă şi moarte; aceste interese vor fi cunoscute ca gândiri greşit direcţionate ale celor care au fost sub influenţa invadatorilor Întunecaţi,  aceste forme inferioare de viaţă care nu au putut gândi sau simţi cu adevărat.

Nu au putut gândi cu adevărat din cauza defectului neurologic, datorat deciziei nefericite de a-şi manipula ADN-ul, pentru a-şi suprima inima/mintea. I-a schimbat, cu mii de ani în urmă, în fiinţe fără compasiune, fără legătura cu Iubirea, şi fără conexiunea cu Dumnezeu.

Ca şi colectiv, au fost reprezentarea răului. Au fost cunoscuţi drept Reptilieni, facţiunea de Fiinţe Întunecate din sistemul stelar Orion. Aceia care au iniţiat acest proiect au proclamat că au un lider de mare putere, Satana, adică Lucifer, fiul lui Dumnezeu. Povestea a fost spusă atât de des şi cu atâta convingere încât creaturile Reptiliene sub comanda originalilor întunecaţi au fost convinşi că ei sunt armata lui Lucifer.

Doar în momentul când Lucifer a anunţat reîntoarcerea sa la radio show-ul cu Kathryn şi Ann DeHart pe 27 iulie, înregistrată pe BlogTalkRadio.com/HollowEarth facţiunea întunecată a descoperit minciuna în care au trăit de eoni de timp. A cauzat haos în rândul entităţilor care aveau de îndeplinit sarcini de cauzat nenorociri umanităţii atât individual cât şi la nivel de grup.

Şi-au dat seama că au fost trădaţi, minţiţi, manipulaţi. Ştiau că Lucifer a fost un adevărat  lider, şi au început să realizeze că au de ales. Pe măsură ce energiile planetei au crescut, iar Lucrătorii în Lumină pe care încercau să-i ţină în întuneric şi-au ridicat vibraţia, ADN-ul celor întunecaţi a început să se reactiveze, exact ce se întâmpla si acum umanitatea. Au ascultat vocea lui Lucifer şi a Gabrielei care îi chema Acasă, invitându-i să vină în Lumină să fie iertaţi şi reîntorşi la locul lor cu Dumnezeu.

Când Prinţul Reginald, liderul actual al Reptilienilor a auzit de reîntoarcerea lui Lucifer, a luat decizia de a părăsi corpul puternicului Lucrător în Lumină pe care îl locuia. A plecat noaptea, cu scopul de a scăpa şi s-a dus la Lady Portia pentru a cere trecerea în condiţii de siguranţă. A putut să-şi crească vibraţia datorită timpului petrecut în aura gazdei sale, şi s-a cazat în gâtul  Lady Maestrei noastre. A salutat invitaţia de a pleca, înconjurat de echipa de vindecare în care am fost şi eu membru. S-a predat, cerând permisiunea de a-şi conduce toţi membrii speciei sale în Lumină.

Reginald a fost iertat, şi este încurajat să continue să-şi ridice vibraţia pentru a elimina toate reziduurile de tipare de gândire care duc la acţiuni întunecate. A fost dus către Lumină, a fost iertat de Dumnezeu, a primit tratamente de vindecare pentru a se pregăti de sarcina de conducere a oamenilor săi către Lumină. Va fi însoţit de Lucifer, pe care acum îl consideră drept conducătorul său de drept, de Gabriela, al cărei far de lumină va călăuzi drumul lor spre Casă, şi de Legiunile Luminii- cele în spirit şi cele incarnate acum.

Toate Fiinţele vor fi escortate, una câte una, cu ajutorul a milioane de mentori, care îi va conduce spre Casă. Acolo vor fi bine primiţi, învăluiţi în Iubirea a Tot ce Este, şi duşi către Camerele de Lumină pentru a fi refăcuţi ca fiinţele întregi ce au fost create a fi. Nu vor mai continua ca şi Fiinţe Întunecate, vor fi renovaţi să-şi trăiască vieţile ca şi drept de naştere, misiunea de a face munca lui Dumnezeu, să aducă Iubire şi Lumină Galaxiei Calea Lactee şi dincolo de ea.

Bucuraţi-vă cu noi în această Zi a Eliberării istorice, Dragilor. Aţi triumfat asupra Întunericului ridicându-vă vibraţia, făcându-vă propria Munca în Lumină, şi rămânând în Credinţă în timpul acestor secole lungi şi dificile de durere şi zbucium. V-aţi ridicat deasupra provocărilor, şi veţi fi răsplătiţi cu bucurie, ştiind că aţi realizat această minunată Schimbare ce a permis înfrângerea Întunericului pe întreaga planetă.

După cum îi place lui Dumnezeu Tatăl să spună: „ S-a terminat. S-a înfăptuit!”. Inainte ca soarele să apună asupra Americii în această zi, toate Entităţile Întunecate se vor alătura procesiunii sufletelor de deplasare în Lumină. Lacrimi de bucurie spală anii de durere, şi toţi vor sărbători prin dans, cântece şi îmbrăţişări în stradă.  Observaţi cum se răspândeşte această realizare, cum oamenii se trezesc către adevăr. Nu se va întâmpla într-un singur moment, dar va pune stăpânire pe inimile şi minţile umanităţii, în acest nemaipomenit an al Ascensiunii în Lumină.

Eu sunt Sananda, cel numit Iisus.

Transcris de Kathryn E. May, 22 August 2013, 2 pm


Traducere Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu